Η άρνηση του Δημάρχου να βγάλει ψήφισμα το Δ.Σ. Κοζάνης για το Σκοπιανό είναι πράξη μεγάλης προσβολής στους πολίτες (του Θεόφιλου Παπαδόπουλου)

13 Μαρτίου 2018
08:45

Τα μέλη της παράταξης του Δημάρχου Λευτέρη Ιωαννίδη, είναι όλοι τους αμόρφωτοι πολιτικά. Είναι «ΟΡΤΙΝΑΤΣΕΣ».

Θα περίμενε κάποιος να ακούγαμε έναν διαφορετικό λόγο στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης. Αντ΄ αυτού, αυτό που για ακόμη μία φορά επαναλήφθηκε, ήταν η μεγάλη αγωνία που τους διακατέχει για το πώς θα κρατήσουν τις καρέκλες του και να είναι αρεστοί στον επικεφαλής της παράταξης, στον ΣΥΡΙΖΑ!!!

Τι κρίμα. Τι παρακμή.

Η άρνηση του Δημάρχου να βγάλει ψήφισμα το Δ.Σ. Κοζάνης για το Σκοπιανό και η υιοθέτηση της πρότασης του από την παράταξη του, είναι πράξη μεγάλης προσβολής στους πολίτες του Δήμου Κοζάνης, του Νομού Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας.

Η στάση του Δημάρχου Κοζάνης είναι διχαστική. Μας εκθέτει ανεπανόρθωτα σε όλη την χώρα και όχι μόνον.

Επειδή όμως η προσωρινότητα τους πλησιάζει στο τέλος της. Ένα είναι σίγουρο για όλους αυτούς, ότι σύντομα πλησιάζει και το απολίτικό τέλος τους που έχει κάνει πολύ κακό στην περιοχή.

Η συνέχεια τους θα είναι οι «ΟΡΤΙΝΑΤΣΕΣ»

Καληνύχτα Κοζάνη

Κοζάνη 13 Μαρτίου 2018

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Δημοσιογράφος

15 σχόλια

  • “Η στάση του Δημάρχου Κοζάνης είναι διχαστική. Μας εκθέτει ανεπανόρθωτα σε όλη την χώρα και όχι μόνον”.

    σοβαρά κύριε; Από που προκύπτει ο πληθυντικός σας; Ποια σύνολα, ποιες συλλογικότητες εκφράζετε και έτσι τοποθετείστε; Εσείς, έμπειρος – εκ της πολυετούς λειτουργίας σας – δημοσιογράφος;

    Μ.Μ.

  • σωστός ο κυριος Παπαδόπουλος εχει απόλυτο δίκιο ……αντε τωρα να δούμε εσείς του Ιωαννίδη πόσες κοινοποιήσεις θα κάνετε αυτοί την άποψη γνώμη του δημάρχου αλλα να δουμε και την αντίδραση σας εαν δεν σας άρεσε αυτο που είπε….δεν πιστεύω να εκτελεί και εσείς εντολες άνωθεν. ?????

  • Θεόφιλε ασχολήσου με κάτι άλλο και άσε το παραμύθι σου να αυτοβαυτίζεσε δημοσιογράφος.
    Από πού;;
    Τι έχεις τελειώσει και δεν το ξέρουμε;;
    Καληνύχτα ΤΕΟ !!!

  • Οχι μόνο κρίμα και τι παρακμή Θεόφιλε για ενα δημοκρατικότατο ψήφισμα για να δούμε τελικά ποιοι μας εκπροσωπούν . Πρόσφατα ο Λευτερης μας πρόσβαλε για την παιδεία μας , δεν μπει στα σκοπιά να μην καπνίζουν και εμείς εδώ – φτάει λεει η παιδεία μας – Μάλον Εσυ ανήκεις στα σκοπιά δημαρχάκο . Εκει να πας που έχετε την ίδια παιδεία .

  • Μετά από αυτό πόντιος-μη Μακεδόνας δήμαρχος δεν ξαναβγαίνει. Σωστός ο Θεόφιλος σε όλα. Συνεχίστε να τον χτυπάτε κάτω από τη ζώνη για την ιδιότητα του αλλά για την ουσία μόκο νιαμού!

  • Αυτό φαντάζομαι είναι δελτίο τύπου της ΑΝΚΟ που κάνει συμβάσεις με το Δήμο για να πληρώνεται ο κύριος να βρίζει το Δήμο

    μιλάμε για παράνοια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.