Διακοπή τμηματικά και να αποκαθίσταται ανάλογα με την κίνηση της εν θέματι ειδικής μεταφοράς η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στα ακόλουθα οδικά τμήματα:
• Στην Επαρχιακή οδό Πτολεμαΐδας – Πύργων από τη διασταύρωσή της με την Παλαιά Εθνική Οδό Φλώρινας – Έδεσσας έως την διασταύρωσή της με την Επαρχιακή Οδό Πτολεμαΐδας – Ερμακιάς (Α/Κ Ανατολικού).
• Στην Επαρχιακή οδό Πτολεμαΐδας – Ερμακιάς από την διασταύρωσή της με την Επαρχιακή Οδό Πτολεμαΐδας – Πύργων έως την διασταύρωσή της με την Περιφερειακή οδό της Τ.Κ του Αγίου Χριστοφόρου.
• Στην Περιφερειακή οδό της Τ.Κ του Αγίου Χριστοφόρου από την διασταύρωσή της με την Επαρχιακή Οδό Πτολεμαΐδας – Αγίου Χριστοφόρου έως και το Ορυχείο της Δ.Ε.Η Α.Ε.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από και προς την Τ.Κ. Πύργων μέσω της Ν.Ε.Ο Κοζάνης  – Φλώρινας – Έδεσσας (Παραβεγορίτιδας οδού) .

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από και προς των Τ.Κ. Αγίου Χριστοφόρου, Καρυοχωρίου Σπηλιάς, Ερμακιάς, κ.α , μέσω της ασφάλτινης ενωτικής οδού Ανατολικού Αγίου Χριστοφόρου.

Διάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από 08:00 έως 14:00 ώρα της 14-03-2018.

Απαγόρευση κυκλοφορίας, στη ΝΕΟ Κοζάνης – Φλώρινας (στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Φλώρινα) από τη διασταύρωσή της με τον Α/Κ Κοίλων έως τη διασταύρωση της με τον Α/Κ Φιλώτα µόνο των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων με σκοπό κίνησης προς την Θεσσαλονίκη μέσω της ΠΕΟ Κοζάνης – Φλώρινας – Έδεσσας.

Διάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από 21:00΄ ώρα της 13-03-2018 έως 07:00 ώρα της 14-03-2018.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Εγνατίας Οδού