Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την πραγματοποίηση “Ειδικών Μεταφορών υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης προς το ορυχείο της Δ.Ε.Η. στην Πτολεμαΐδα”

13 Μαρτίου 2018
09:22
Κανένα σχόλιο

Διακοπή τμηματικά και να αποκαθίσταται ανάλογα με την κίνηση της εν θέματι ειδικής μεταφοράς η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στα ακόλουθα οδικά τμήματα:
• Στην Επαρχιακή οδό Πτολεμαΐδας – Πύργων από τη διασταύρωσή της με την Παλαιά Εθνική Οδό Φλώρινας – Έδεσσας έως την διασταύρωσή της με την Επαρχιακή Οδό Πτολεμαΐδας – Ερμακιάς (Α/Κ Ανατολικού).
• Στην Επαρχιακή οδό Πτολεμαΐδας – Ερμακιάς από την διασταύρωσή της με την Επαρχιακή Οδό Πτολεμαΐδας – Πύργων έως την διασταύρωσή της με την Περιφερειακή οδό της Τ.Κ του Αγίου Χριστοφόρου.
• Στην Περιφερειακή οδό της Τ.Κ του Αγίου Χριστοφόρου από την διασταύρωσή της με την Επαρχιακή Οδό Πτολεμαΐδας – Αγίου Χριστοφόρου έως και το Ορυχείο της Δ.Ε.Η Α.Ε.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από και προς την Τ.Κ. Πύργων μέσω της Ν.Ε.Ο Κοζάνης  – Φλώρινας – Έδεσσας (Παραβεγορίτιδας οδού) .

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από και προς των Τ.Κ. Αγίου Χριστοφόρου, Καρυοχωρίου Σπηλιάς, Ερμακιάς, κ.α , μέσω της ασφάλτινης ενωτικής οδού Ανατολικού Αγίου Χριστοφόρου.

Διάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από 08:00 έως 14:00 ώρα της 14-03-2018.

Απαγόρευση κυκλοφορίας, στη ΝΕΟ Κοζάνης – Φλώρινας (στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Φλώρινα) από τη διασταύρωσή της με τον Α/Κ Κοίλων έως τη διασταύρωση της με τον Α/Κ Φιλώτα µόνο των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων με σκοπό κίνησης προς την Θεσσαλονίκη μέσω της ΠΕΟ Κοζάνης – Φλώρινας – Έδεσσας.

Διάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από 21:00΄ ώρα της 13-03-2018 έως 07:00 ώρα της 14-03-2018.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Εγνατίας Οδού

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.