Μιλώντας, σήμερα 13/3, στο «Ελεύθερο Ραδιόφωνο» και στην εκπομπή «Ελεύθερο Πρωινό», ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, στο δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης, Λ. Μαλούτας, σχετικά με την χθεσινή συνεδρίαση και τη συζήτηση επί του τέλους 80% επί της αξίας του νερού στα τιμολόγια της ΔΕΥΑ Κοζάνης, επέμενε στην άποψή του, πω,ς προεκλογικά στελέχη της σημερινής δημοτικής αρχής υπόσχονταν πως θα καταργήσουν το εν λόγω τέλος, συσχετίζοντας, την άποψη αυτή, και με τις απουσίες των Αντιδημάρχων (Πουτακίδη και Γρηγοριάδη), από την ψηφοφορία. Ακούστε τι είπε, στο ηχητικό απόσπασμα που σας μεταφέρει το kozan.gr:

Νέο ραδιόφωνο Νομού Κοζάνης

Λίγα λόγια..

Ένα νέο ραδιόφωνο έχει πάρει τον «ΑΕΡΑ» της πόλης

Η παλαιότερη συχνότητα του Νομού Κοζάνης «Ελεύθερο Ραδιόφωνο Πτολεμαϊδας 99 fm», έγινε ΕΛΕΥΘΕΡΟ στους 99 fm. Ο πιο νεανικός και δροσερός σταθμό του Νομού Κοζάνης σ’ ένα εκρηκτικό μείγμα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Η μέρα ξεκινάει με πολύ πρωινές καλημέρες από τις 06:00 συνδεόμαστε με το No1 ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδος, το Ραδιο Θεσσαλονίκη και ακούμε όλα όσα συμβαίνουν, ζωντανά με τους Σάκη Μόσχη 06:00 – 08:00 και Στέφανο Διαμαντόπουλο 08:00 – 11:00.

Αέρας φρεσκάδας στην πρωϊνή ζώνη με την Βάσω Αννουλίδου …….. να υπογράφει την ενημέρωση σας, καθημερινά 11:00 με 1:00 το μεσημέρι μεταφέροντας θετική ενέργεια στην καθημερινότητά σας. Έρχεται με Party διάθεση για ένα δίωρο ραδιοφωνικό infotainment με μουσική, αναφορές στην επικαιρότητα, με σατιρική διάθεση, «έξυπνες» και επιθετικές συνεντεύξεις με προσωπικότητες απ’ όλους τους χώρους, ένθετο σε κάθε εκπομπή για όσα συμβαίνουν στην ελληνική πραγματικότητα αλλά και ακραία γεγονότα από το Διαδίκτυο. Ότι γίνεται, εδώ ακούγεται στους 99 fm!

Συντονιστείτε στους 99 fm και ακούστε το ΝΕΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.

Ακουστε ΕΛΕΥΘΕΡΟ 99FM και διαδικτυακά στο www.radio99.gr

Ξεκινώντας δυναμικά υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες και των ποιο απαιτητικών ακροατών ακολουθώντας την επιθυμία τους ενημέρωσης με δυναμισμό, ακρίβεια και εγκυρότητα αλλά και για ψυχαγωγία παίζοντας

ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.