Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 13/3 η προπόνηση της ομάδας region cup της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης

13 Μαρτίου 2018
20:23
Κανένα σχόλιο

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 13/3 η προπόνηση της ομάδας region cup της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη συμμετοχή στο Region cup που διοργανώνει η ΟΥΕΦΑ. Ο προπονητής κ. Παπακώστας ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην ΕΠΣ Μακεδονίας με ημερομηνία διεξαγωγής του στις 28 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη στο γήπεδο Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.

Το ράστερ της region cup

Αθανασιάδης Ευστάθιος ΠΑΟΚ Κοίλων
Αροσβίλι Ζούρα ΦΣ Κοζάνη
Θωμαΐδης Παύλος Μακεδονικός Κοζάνης
Καλιακούδας Δημήτρης ΠΑΟΚ Κοίλων
Καραγεώργος Χρήστος ΑΕ Κοζάνης
Κουτσομήτρος Αγησίλαος Αναγέννηση Πτολεμαΐδας
Λάμπρου Δημήτρης Μακεδονικός Κοζάνης
Λιάμης Θωμάς ΑΕ Ποντίων
Μαλούτας Κωνσταντίνος Μακεδονικός Σιάτιστας
Μαντζώλας Βασίλης ΑΕ Κοζάνης
Ματούλας Νίκος Μακεδονικός Φούφα
Μπαλίτσας Παναγιώτης ΑΕ Κοζάνης
Πάντος Ιωάννης Μακεδονικός Κοζάνης
Σαλονικίδης Αλέξης ΑΕ Κοζάνης
Τσικόπουλος Σάκης Τιτάν Σερβίων
Τσικόπουλος Ηλίας ΦΣ Κοζάνης
Τσικόπουλος Ιωάννης Μακεδονικός Φούφα
Φωτιάδης Γιάννης Μακεδονικός Φούφα
Χλιαράς Γιώργος ΑΕ Κοζάνης
Duka Kloojan ΑΕ Ποντίων

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.