Koζάνη: H εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Κοζανης έδωσε χρηστικές συμβουλές πρώτων βοηθειών σε γονείς και εκπαιδευτικούς στον παιδικό σταθμό Μπλε Μωβ

14 Μαρτίου 2018
21:11

Σημερα,σε έναν ιδιαίτερα ζεστό χώρο, στον παιδικό σταθμό Μπλε Μωβ, η εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Κοζανης έδωσε χρηστικές συμβουλές πρώτων βοηθειών σε γονείς κ εκπαιδευτικούς. Απάντησε σε ερωτήσεις και απορίες που αφορούν ατυχήματα που συμβαίνουν στην καθημερινότητα. Παρουσίασε απλούς χειρισμούς και τρόπους αντιμετώπισης τραυματισμών. Απλά βήματα που βοηθούν τον διπλανό μας ,τον συνάνθρωπό μας.

Ένα σχόλιο

  • Ειναι ωραίο και πολύ καλο αυτό που γίνετε απο τους εκπαιδευτές. Του ΕΚΑΒ γιατί έτσι ο καθένας μας όταν χρειαστεί να δώσουμε κάποιες πρωτες βοήθειες να ξέρουνε πως …

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.