Ευχαριστήριο από το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης) Κοζάνης

15 Μαρτίου 2018
13:04

Στο πλαίσιο της Θεματικής Εβδομάδας είχαμε τη χαρά σήμερα, Πέμπτη 15-03-2018 , να συνδημιουργήσουμε με τους σπουδαστές του ΔΙΕΚ Κοζάνης αρτοσκευάσματα στο πρότυπο της μεσογειακής διατροφής, μπισκότα τύπου «cookies» με ξηρούς καρπούς και σοκολατάκια με μαύρη σοκολάτα, ξηρούς καρπούς και δημητριακά..

Η δράση που στόχευε στην ευαισθητοποίηση των μαθητών /τριών του σχολείου μας σε θέματα υγιεινής διατροφής έδωσε ταυτόχρονα τη δυνατότητα μέσω της αλληλεπίδρασης να ευαισθητοποιηθούν οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ και να κατανοήσουν πώς μπορούν τα Άτομα με Αναπηρία, μέσα από την εκπαίδευση, να βελτιώσουν τις ικανότητες και τις δεξιότητές τους.

Επιπλέον οι μαγειρικές δημιουργίες των σπουδαστών μάς έδωσαν ιδέες και συνταγές για τη βελτίωση των προϊόντων της Εικονικής Συνεταιριστικής μας Επιχείρησης «εεε…ΕΚ Κοζάνης με ΑΓΑΠΗ».

Η Δ/ντρια, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κοζάνης ευχαριστούμε πολύ τη Διευθύντρια του ΔΙΕΚ Κοζάνης κ. Στέλα Ρουσιάδου, την εκπαιδεύτρια του ΔΙΕΚ κ. Αναστασία Σιλιάφη, Διατροφολόγο, τους σπουδαστές του τμήματος Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής Βουδούρη Κ., Ζαμπέλη Β. ,Καραθανάση Δ. , Μαλατσίδου Α. και τους σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής Αδαμίδη Α. , Μπασδάρα Σ. , Παπαδοπούλου Δ. , Παπαδοπούλου Ε.

Οι δημιουργίες τους γέμισαν ευχάριστες μυρουδιές το σχολείο μας και κατά γενική …γευσιγνωσία ήταν πεντανόστιμες!

Ένα σχόλιο

  • Χίλια μπράβο σε όλους!
    Η τοπική κοινωνία πάντα πρέπει να είναι ενωμένη και η κάθε ομάδα να βοηθά και να στηρίζει την άλλη στον τομέα που μπορεί και της αναλογεί. Η δουλειά στο ΕΕΕΕΚ εξαιρετική και μακάρι όλοι να αποδεχθούμε κάποια στιγμή ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί, αλλά όλοι ίσοι.
    Όσο για Δημόσιο ΙΕΚ Κοζάνης, τι να πούμε, πάντα παρών σε δράσεις εθελοντισμού και αλληλεγγύης!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.