kozan.gr: Αλλαγές στην ΔΕΥΑΚ ζητεί ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης Γιάννη Γρηγοριάδη, “φωτογραφίζοντας” τον Διευθυντή της Επιχείρησης – Κάθετα αντίθετος με τη διατήρηση του τέλους του 80% στα τιμολόγια νερού της ΔΕΥΑΚ – Θα ψήφιζε “Όχι” αν ήταν στην ψηφοφορία (Ηχητικό)

15 Μαρτίου 2018
14:39

Στην εκπομπή «Ελεύθερο Πρωινό», στο «Ελεύθερο Ραδιόφωνο, στους 99fm και στη Β. Αννουλίδου, μίλησε σήμερα Πέμπτη 15/3, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης Γιάννης Γρηγοριάδη. Μεταξύ άλλων, o κ. Γρηγοριάδης, ρωτήθηκε για την απουσία του από την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης και την επίμαχη συζήτηση για τη διατήρηση του τέλους του 80% στα τιμολόγια νερού της ΔΕΥΑΚ, που εν τέλει ψηφίστηκε, κατά πλειοψηφία. Απάντησε, πως δεν κρύβεται, εκφράζοντας την άποψη πως πρέπει να γίνουν αλλαγές στην ΔΕΥΑΚ, “φωτογραφίζοντας” τον Διευθυντή της Επιχείρησης, Γιώργο Παυλίδη, ενώ ξεκαθάρισε πως αν ήταν στην ψηφοφορία θα ψήφιζε ΚΑΤΑ της διατήρησης του τέλους 80%, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά, πως: “δεν μπορώ να λέω άλλα τα προηγούμενα χρόνια κι άλλα φέτος”. Για τη μεταφορά στο διαδίκτυο kozan.gr

11 σχόλια

  • Να και ενας που παραδεχεται πως η παραταξη ιωαννιδη ελεγε άλλα για το 80% παλιά και άλλα τώρα. Μπράβο για τα αποκαλυπτηρια του δημάρχου. Μας φλομωσε στο ψεμα 4 χρονια τώρα

  • Ο Γιάννης είναι απο τους πιο αποτελεσματικούς και αθόρυβους αντιδημάρχους που πέρασαν ποτέ απο την συγκεκριμένη αντιδημαρχία. Δουλεύει πολύ και δεν κραυγάζει ούτε αυτοδιαφημίζεται.Όποιος έχει συνεργαστεί μαζί του ξέρει πόσο προοδευτικός και συνεπής άνθρωπος είναι.Κάποιοι εκεί μέσα ίσως θα πρέπει να παραδειγματιστούν.

  • Κάτι από Κασαπιδη και μνημονια θυμίζει. Παλιό το κόλπο, από την εποχή του πόντιου Πιλάτου. Όταν στηρίζεις τον Δήμαρχο που έχει αυτές τις απόψεις, όσο και να πλένεις τα χεράκια σου δεν διαφέρεις απ αυτόν.

  • Τουλάχιστον ο Γρηγοριάδης το παραδέχεται ότι ήταν υπέρ της κατάργησης του 80% !!!
    Ο Ιωαννίδης νομίζει ότι κρύβεται ακόμη …

  • Θέμα μεγάλο για την παράταξη ιωαννιδη.
    Αλλα ο δήμαρχος αλλα οι αντιδήμαρχοι.
    Μέχρι τις εκλογές έχουμε να δούμε…

  • Δηλαδή εαν αύριο παραιτησετε τον διευθυντή θα ξανα συνεδριασετε και θα καταργησετε το 80%?
    Αυτο μας λετε κι εσεις και ο πουτακιδης??
    Ειμαι περιεργος να δω πώς θα υποστηρίξει τότε ο ιωαννθδης ττις δηλωσεις και τα επιχειρηματα που ειπε πριν και μεσα στο συμβουλιο.

  • Μεγάλο παραμύθι από Γρηγοριάδη …Όταν λες όχι πας και ψηφίζεις ..Μόνο με παραίτηση πιστεύουμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.