Με 1 εκατ. ευρώ επιδοτεί η ΔΕΗ το ενοίκιο των κατοίκων του οικισμού Αναργύρων Αμυνταίου

16 Μαρτίου 2018
07:43
Κανένα σχόλιο
Η οικονομική ενίσχυση αφορά την περίοδο από την κατολίσθηση του ορυχείου μέχρι την ολοκλήρωση της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης. ην επιδότηση ενοικίου των κατοίκων του προς μετεγκατάσταση οικισμού Αναργύρων του Δήμου Αμυνταίου ανέλαβε η ΔΕΗ για την περίοδο μετά την κατολίσθηση του ορυχείου και μέχρι την ολοκλήρωση της αναγκαστικής απαλλοτρίωσής του.
Οι συνολικές δαπάνες για την επιδότηση ενοικίου που ενέκρινε το Συμβούλιο Διεύθυνσης της ΔΕΗ ανέρχονται σε 924.837 ευρώ. Το Συμβούλιο Διεύθυνσης στην ίδια συνεδρίασή του ενέκρινε την ανάθεση της προμήθειας νερού για ανθρώπινη κατανάλωση για τις ανάγκες του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κοζάνης (ΔΕΥΑΚ), έναντι συνολικού τιμήματος 612.750 ευρώ, για μια πενταετία με δικαίωμα προαίρεσης για δεύτερη πενταετία και τίμημα 612.750 ευρώ, σε περίπτωση που αποφασιστεί η σχετική παράταση της σύμβασης.

www.worldenergynews.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.