Ευχαριστήριο – Αποτελέσματα εκλογικής διαδικασίας του Ενιαίου Ανεξάρτητου Αδέσμευτου Μετώπου Πτυχιούχων Μηχανικών ΔΕΗ

16 Μαρτίου 2018
09:14
Κανένα σχόλιο

Συνάδελφοι
Οι Υποψήφιοι του ψηφοδελτίου μας θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους Συναδέλφους Πτυχιούχους Μηχανικούς οι οποίοι προσήλθαν στις κάλπες και συμμετείχαν στις εκλογές (05/03/2018) του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που εμπιστεύτηκαν το Ψηφοδέλτιο μας ΕΝΙΑΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ δίνοντας του το ποσοστό του 74%, λαμβάνοντας 9 έδρες στο Δ.Σ ( επί συνόλου 13) και 8 συνέδρους στην ΓΕΝΟΠ.

Η προσπάθεια, αυτών που αποφάσισαν να διασπάσουν τους εργαζόμενους λασπολογώντας, παραπλανώντας και υποσχόμενοι τα πάντα στους πάντες, απέτυχε.

Η μεγάλη πλειοψηφία των μελών του Συλλόγου μας, αγκάλιασε την πρωτοποριακή ενωτική κίνηση που  περβαίνει την συνήθη (ξεπερασμένη) συνδικαλιστική πρακτική της στενής παραταξιακής λειτουργίας.

Κατάλαβαν όλοι, ότι αυτό που επιλέξαμε είναι χρήσιμο για τους εργαζόμενους και δίνει ακριβές νόημα στον θεσμό του συνδικαλιστικού κινήματος.

Είναι αυτό που θα φέρει πιο κοντά τα μέλη του Σύλλογο μας και θα τους προσδώσει μεγαλύτερη δύναμη.

Δηλώνουμε ότι, με αυτή την ενωτική μας πρωτοβουλία θα συνεχίσουμε σταθερά αταλάντευτα και αγωνιστικά,  την πορεία με κοινό ενδιαφέρον και κοινή αγωνία για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου, την βιωσιμότητα του Ομίλου ΔΕΗ, την διασφάλιση των θέσεων εργασίας μας και την δυνατότητα των συναδέλφων μας να μπορούν να αντιμετωπίζουν από κοινού τις καθημερινές τους εργασιακές ανάγκες.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας – Μεγαλώνουμε την πάλη μας.

Αφήνουμε τις ηγεσίες των άλλων ψηφοδελτίων στην υπεράσπιση του “κομματικού” τους καθήκοντος….

Προχωράμε …….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.