Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης: «Δικαίωση των προσπαθειών μας – Υπογράφηκε το Προεδρικό Διάταγμα (ΠΔ) για την Πανεπιστημιούπολη στη Φλώρινα»

16 Μαρτίου 2018
16:22

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος ενημέρωσε σήμερα Παρασκευή 16 Μαρτίου, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη για την υπογραφή του ΠΔ περί έγκρισης του Τοπικού Ρυμοτομικού Σχεδίου της Πανεπιστημιούπολης στη Φλώρινα και των παρακείμενων υποδομών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην ολοκλήρωση της προσπάθειας που καταβάλλεται.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης ανέφερε ότι: «Το προσωπικό ενδιαφέρον του Προέδρου της Δημοκρατίας αποτελεί τιμή για τη Δυτική Μακεδονία και δείχνει το δρόμο της επιτυχίας για τους κοινούς μας στόχους, ενισχύοντας την ανάγκη να ασχολούμαστε με τα μεγάλα και χρήσιμα σε κλίμα συνεργασίας και αμοιβαιότητας, γιατί έτσι μόνο θα καταφέρουμε να πάμε τη Δυτική Μακεδονία μπροστά όπως αξίζει στους πολίτες και στην ιστορία μας.

Το δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας για ένα Πανεπιστήμιο αντάξιο της ιστορίας της Φλώρινας, επιτέλους παίρνει σάρκα και οστά ανοίγοντας νέες προοπτικές στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα και το δρόμο για την υλοποίηση των έργων εκσυγχρονισμού, επέκτασης και ισχυροποίησης του Πανεπιστημίου στη Φλώρινα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή κατάληξη της προσπάθειας αυτής».

12 σχόλια

  • Αυτός όλα τα υπογράφει , όλα τα κάνει , όλα τα εντάσει αλλά στην πράξη τίποτα δεν κάνει. Παραμύθια !!!!

  • Ναι καλά τώρα μας έπεισες. Με τα έργα που δεν προχωράνε στο ΕΣΠΑ θα κάνεις τίποτα ή θα συνεχίσεις την γαργάρα. Μετά το φιάσκο στο Άργος και το άδειασμα της αίθουσας μετά την γκάφα του Εντεταλμένου άσε δεν μας πείθεις για τίποτα πλέον. Όλο τάξιμο είσαι και μπλα μπλά.

  • Βαρέθηκα 3 χρόνια να τον ακούω να παραμυθιάζει τον κόσμο. Πλέον είναι κουραστικό. Τα ίδια που κάνει αυτός τα ίδια κάνουν οι συνεργάτες του. Έλεος πια αηδία καταντήσατε.

  • Καμία νέα πρόταση στο ΕΣΠΑ και αυτός πανηγυρίζει με θεωρίες και ιστορίες. Άφησε τώρα την σήραγγα της κλεισούρας και ασχολείται με την Φλώρινα . 3 λαλούν και 2 χορεύουν!!!!!

  • δεν πιστεύω κανένας πλέον να τον πιστεύει σε ότι κάνει και σε ότι λέει. Του χρόνου παραδίδεις την σκυτάλη…

  • Εγώ πιστεύω ότι ο πρόεδρος της Αμερικής κ Τραμπ πήρε στο τηλέφωνο τον δικό μας πρόεδρο της δημοκρατίας κ Παυλόπουλο και του είπε να ενημερώσει προσωπικά ο ίδιος τον κ Περιφεριαρχη Δ Μακεδονίας για τις εξελίξεις της περιοχής μας Λίγο προσοχή σε αυτά που γράφονται δεν βλάπτει!

  • τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τηλεφωνο τον πήρε για το ίδιο θεμα ο προεδρος Πουτιν που θελει να στείλει ρωσίδες φοιτήτριες στην περιχή. τις επομενες μερες μπορει μάλιστα να επισκεφθει την αυτου υψηλότης στο μεγαρο της ΖΕΠ και να πανε μαζι στα μαγαζια για να το συζητησουν

  • Ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Ελληνικης Δημοκρατίας ύστερα από επίμονες τηλεφωνικές κλήσεις κατόρθωσε να συνομιλήσει με τη γραμματεία του ομολόγου του δηλ.της Αυτού Εξοχότητας της Περιφέτειας Δυτ. Μακεδονίας με σκοπό την ενημέρωση του τελεταίου περί του Προεδρικού Διατ/τος του ρυμοτομικού παν/μίου Φλώρινας. Η γραμματεία της Περιφέρειας ευχαρίστησε τον Εξοχότατο κ. Πρόεδρο και τον ενημέρωσε ότι ο κ. Περεφερειάρχης αδυνατεί να συνομιλήσει μαζί του λόγω σοβαρότερων υποχρεώσεων.
    Εκ του γραφείου τύπου της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας.”

    Θα μπορούσε να είναι και αυτό αληθινό!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.