kozan.gr: Για την αξιοποίηση του Εμπορικού Πολύκεντρου του δήμου Εορδαίας, με 2.800.000 €, από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, μέσω του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης, μίλησαν Καρυπίδης & Ζαμανίδης (Βίντεο)

16 Μαρτίου 2018
16:57

Για την αξιοποίηση του Εμπορικού Πολύκεντρου του δήμου Εορδαίας, με 2.800.000 €, από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, μέσω του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης, μίλησαν, σήμερα Παρασκευή 16/3, Καρυπίδης & Ζαμανίδης. Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

12 σχόλια

  • Είναι που δεν πας τον Ζαμανίδη. Εσύ όσους δεν πας του προμοτάρεις και όσους πας τους πετάς στα σκουπίδια. Τα λέμε στις εκλογές, ο κόσμος θα σε ευχαριστήσει για όλα.

  • Όχι άλλα εργα σε παρακαλώωωωωωωωωω…..μας φλόμωσες…..αγόρασε τώρα τις οικοδομές στο μουσειο και γκρεμισε τες και μετά θέλω δωρεάν νερό και ρεύμα.

  • 3 Χρόνια μετά δεν είδαμε νέα έργα στο ΕΣΠΑ. Στην Καστοριά χάθηκαν από τις απεντάξεις 34 εκ. και αντί να βρει τρόπο να διορθώσει τα λάθη που έγιναν τάζει , τάζει ,τάζει. Να τον χαίρεστε. Οι πολίτες του Άργους έφυγαν στην μέση της συνεδρίασης για το φιάσκο. Ουσιαστικά είδαν μια περιφερειακή αρχή χωρίς γνώσεις και χωρίς το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας για τα χρηματα που χάθηκαν.

  • ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΡΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΤΙΜΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΩΣΥΝΗ ΜΑΣ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ.

  • Πόσες θέσεις εργασίας θα δημιουργήσει αυτό το έργο ρε Καρυπίδη; Ντροπή να πετάτε το Δημόσιο χρήμα σε ντουβάρια

  • Δήμαρχε,
    Ένα έργο που αξίζει να κάνεις για του πολίτες της πόλης σας είναι η η κεντρική πλατεία της. Αυτή που έχετε είναι τραγική. Παρτέρια, κολώνες και φυτά που καταλαμβάνουν χώρο άνευ λόγου. Άπλα χρειάζεστε. Κάνε μια βόλτα στην Κοζάνη , δες τι γίνεται , γεμάτη από πιτσιρίκια, γονείς και παππούδες και θα καταλάβεις. Κάθε μέρα γιορτή. Τώρα είναι η ώρα γιατί μετά μπορεί να μη βρίσκεσαι στο τιμόνι του Δήμου.
    Τα λεφτά του τοπικού πόρου έτσι και αλλιώς κατασπαταλούνται , κάνε την πλατεία να τη χαίρονται οι κάτοικοι , να είναι σημείο αναφοράς σας και να σε μνημονεύουν για πάντα.

    • Οχιιιιιι μην την κάνεις Ζαμανίδη! Ο Μαλούτας που την έκανε την πλατεία και οχι μονο οι Κοζανίτες τον ευχαρίστησαν στέλνοντάς τον σπίτι του! Γιαυτο πρόσεξε μην κάνεις τίποτε για να ξαναβγείς

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.