Θεατρική παράσταση, με φιλανθρωπικό σκοπό, για το μικρό Παναγιωτάκη, την Τετάρτη 21 Μαρτίου, στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης.

16 Μαρτίου 2018
18:46

  Με πρωτοβουλία των Φίλων Μουσικής Κοζάνης  και την ευγενική χορηγία της Θεατρικής Ομάδας Σερβίων ‘Κοκκινη Κουιντα’ παρουσιάζεται το έργο ΄το διαμάντι και το κήτος’ του Λεωνίδα Τσίπη.  Οι  4  ηρωΐδες του  Μποστ -Φαύστα,  Μήδεια,  Μαρία Πενταγιώτισσα και Ιουλιέτα – κάνουν ένα reunion μετά από 40 χρόνια. Στον απολογισμό της ζωής τους διαπιστώνουν με τρόμο ότι έχουν αποτύχει ως σύζυγοι,  μητέρες  και  ερωμένες . Αναζητούν  συγγραφέα για να τις αποκαταστήσει  μέσα στην ιστορία.

 Πρόκειται  για μια κωμωδία  γραμμένη  σε  δεκαπεντασύλλαβο  που σατιρίζει  με  τον πλέον   αριστοφανικό  τρόπο τα  κακώς κείμενα της εποχής μας.

Σκηνοθεσία Φωτισμοί: Γιώτης Βασιλειάδης

Σκηνικά Κοστούμια: Γιώργος Λεπίδας

Μουσική επιλογή: Γιάννης Μπατιάνης

Βοηθός σκηνοθέτη: Κυριακή Σαββίδου

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Ανδρεάδου Χιονία

Ζουρνατζίδου Σόφη

Καραγιάννη Ελένη

Καραδήμος Αντώνης

Παπαδημητρίου Αχιλλειάννα

Παπαδημητρίου Ιωάννα

Ταχτσίδης Φώτης

Συντελεστές  Παράστασης:

Χειριστής  ήχου: Παπαδημητρίου Ραφαήλ

Χειριστής  Φωτισμού, Παπαδόπουλος Γιώργος

Υπεύθυνη  βεστιαρίου: Ζουρνατζίδου Σοφία

Οδηγός σκηνής: Χατζίδου Βαρβάρα, Κτενίδου  Σαββατούλα

Βοηθός στη ζωγραφική των σκηνικών : Ελένη  Δέσποινα  Λαζαρίδου

Φροντιστής: Γιάννης  Μπασδέκης

Ευχαριστούμε  για  την  υποστήριξη  τον

Μορφωτικό Σύλλογο Αλωνακίων’Πόντος’ και  το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.  Κοζάνης

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.