ISO στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης: Προς ολοκλήρωση η διαδικασία

17 Μαρτίου 2018
12:25

Προχωρούν οι διαδικασίες για την απόκτηση πιστοποίησης ISO στην Οικονομική Διαχείριση του Δήμου Κοζάνης καθώς την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η πρώτη εσωτερική επιθεώρηση από τον ανάδοχο του έργου.

Η πιστοποίηση ISO αφορά την προτυποποίηση όλων των διαδικασιών της Οικονομικής Διαχείρισης ώστε να δημιουργηθούν οι βάσεις για μια σύγχρονη Οικονομική Υπηρεσία, η λειτουργία της οποίας θα χαρακτηρίζεται από Διαφάνεια, Ασφάλεια, Αποτελεσματικότητα και Ανεξαρτησία από παρεμβάσεις σκοπιμοτήτων

«Ο Δήμος Κοζάνης προχωρά στην απόκτηση της πιστοποίησης ISO. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όλες οι διαδικασίες που θα πραγματοποιούνται στην Οικονομική Διαχείριση του Δήμου θα είναι προτυποποιημένες, προκειμένου άπαντες να γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν, με καθορισμένα βήματα, σε καθορισμένους χρόνους, προκειμένου να μην μπορεί να υπάρχει καμία εξωτερική παρέμβαση και να υπάρχει η μέγιστη δυνατή διαφάνεια» ανέφερε ο Γ.Γ. του Δήμου Κοζάνης Βασίλης Μπουγιοτόπουλος.

Η επιθεώρηση αφορούσε το δειγματοληπτικό έλεγχο των τηρουμένων διαδικασιών.

«Βρισκόμαστε σε πολύ ώριμο στάδιο ώστε μέσα στο Μαίο να περάσουμε τον έλεγχο από τον πιστοποιημένο φορέα» συμπλήρωσε ο κ. Μπουγιοτόπουλος και κατέληξε πως «είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη γιατί περνάμε στο μέλλον της οικονομικής λειτουργίας του Δήμου όπου καμία πολιτική ή προσωπική παρέμβαση δεν θα μπορεί να τροποποιήσει μια σαφώς καταγεγραμμένη διαδικασία.

Συνεχίζουμε την αναδιοργάνωση του Δήμου. Είναι βαθιά πεποίθηση του Δημάρχου και όλης της Δημοτικής Αρχής ότι πρέπει να γίνουν βήματα εκσυγχρονισμού στο Δήμο».

Ένα σχόλιο

  • haha
    οτι εκαναν αλλοι το 2000 το ανακαλυπτετε και εσεις το 2018 ;;;;;;;;;;;

    Μπραβο – σημειωνετε προοδο

    ΤΗ νοοτροπία τη δικη σας και των υπαλληλων την περασατε από ελεγχο να δειτε τις πταίει ;;;;;;;;;;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.