Συνελήφθησαν 2 άτομα σε περιοχή της Καστοριάς για μεταφορά 4 μη νόμιμων μεταναστών (Φωτογραφίες)

17 Μαρτίου 2018
13:47
Κανένα σχόλιο

Χθες (16-03-2018) το βράδυ και σήμερα (17-03-2018) το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών (Τ.Δ.Ν.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με την Ομάδα Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, κατόπιν οργανωμένων αστυνομικών επιχειρήσεων, συνέλαβαν δύο (2) άτομα έναν 55χρονο ημεδαπό και έναν 47χρονο υπήκοο Αλβανίας για μεταφορά τεσσάρων (4) μη νόμιμων μεταναστών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 55χρονος οδηγός του μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας, έναν (1) υπήκοο Αλβανίας 26 ετών μη νόμιμο μετανάστη, ο οποίος είχε εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος οδηγός του μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας, τρεις (3) ομοεθνείς του (23, 31 και 35 ετών), μη νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι είχαν εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα,
οχτώ (8) κινητά τηλέφωνα και
εφτά (7) κάρτες SIM.

Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος των τριών (3) εκ των τεσσάρων (4) μη νόμιμων μεταναστών εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας καθώς και στον ενιαίο χώρο Schengen.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.