Βελβεντό: Συνελήφθη 48χρονος Αλβανός ο οποίος κατηγορείται για ξυλοδαρμό και βιασμό 57χρονου – Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος κι αναμένεται οριστεί τακτική δικάσιμος

19 Μαρτίου 2018
12:25
Κανένα σχόλιο

Στη σύλληψη ενός 48χρονου Αλβανού προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές σε περιοχή του Βελβεντού Κοζάνης, ο οποίος κατηγορείται για ξυλοδαρμό και βιασμό 57χρονου ημεδαπού.

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος, ο οποίος φιλοξενούνταν στον σπίτι του θύματος και με βάση την καταγγελία τον εξανάγκαζε να έρχεται σε παρά φύση συνουσία μαζί του. Ο αλλοδαπός άντρας εξανάγκασε τον 57χρονο τρεις φορές από τον Οκτώβριο έως και τον Δεκέμβριο του έτους 2017 και εννέα φορές σε άλλες ασελγείς πράξεις. Ο 57χρονος ανεχόταν τις ενέργειες του 48χρονου επειδή φοβόταν για την ζωή του.

Πηγή: http://www.voria.gr/article/kozani-ton-viaze-epi-3-mines-o-allodapos-filoxenoumenos-tou

Το δημοσίευμα από το proto thema.gr

Με πολλή προσοχή ερευνούν οι αστυνομικές αρχές της Κοζάνης την καταγγελία που υπέβαλε o 57χρονος Έλληνας από το Βελβεντό

Με πολλή προσοχή ερευνούν οι αστυνομικές αρχές της Κοζάνης την καταγγελία που υπέβαλε ένας 57χρονος Έλληνας που κατοικεί σε περιοχή του Βελβεντού, ότι ένας Αλβανός που φιλοξενούσε στο σπίτι του τον βίαζε συστηματικά επί τρεις μήνες!

Όπως υποστηρίζει ο 57χρονος, ο 48χρονος αλλοδαπός τον εξανάγκασε τρεις φορές σε παρά φύσει συνουσία και άλλες εννέα φόρες σε άλλου είδους ασελγείς πράξεις, κατά το χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο ως και τον Δεκέμβριο του 2017. Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι τον ανεχόταν επειδή φοβόταν για την ζωή του.

Ο 48χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την κατηγορία του βιασμού, φέρεται να υποστήριξε ότι ο καταγγέλλων συναινούσε στην συνουσία μαζί του και ότι ο ίδιος ουδέποτε τον υποχρέωσε.

(Update 14:00): Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες ο κατηγορούμενος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος κι αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος για την υπόθεση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.