Ο σύλλογος αεροσφαίρισης “Ωμέγα” Κοζάνης, διοργάνωσε έναν αγώνα ιδιαίτερο με συμμετοχές από πολλές περιοχές της Ελλάδας

19 Μαρτίου 2018
22:05
Κανένα σχόλιο
Η επιχείρηση “Αρχικελευστής-Οπλονόμος” έλαβε μέρος στο πρώην στρατόπεδο Ρωμανέλη(RAA) χθες,Κυριακή,18 Μαρτίου. Οι διοργανωτές προσπάθησαν η διεξαγωγή να είναι μια πιστή προσομοίωση μάχης και γι’αυτό τον λόγο υπήρχαν χρονικοί περιορισμοί καθώς και συγκεκριμένος αριθμός “αερομαχικών”. Το παιχνίδι είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα διότι ήταν αφιερωμένο σε μέλος του συλλόγου που ακριβώς πριν ένα χρόνο έφυγε αδόκητα από κοντά μας.
Αν και ο καιρός δεν υπήρξε σύμμαχος(συνεχής βροχή) όλοι οι παρευρισκόμενοι αψήφησαν τις καιρικές συνθήκες και τίμησαν την πρόσκληση και τον σκοπό για τον οποίο έγινε η εκδήλωση. Ο σύλλογος και οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους αεροσφαιριστές από όλα τα μέρη της Ελλάδας που μας τίμησαν. Τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κ. Ιωάννη Γρηγοριάδη για την τιμή να παρευρίσκεται. Την οικογένεια του εκλιπόντος. Τα μέλη που βοήθησαν και συμμετείχαν σε ένα τόσο ζεστό κ ιδιαίτερο παιχνίδι.
Για τον Γιώργο.
“Δεν θα σταθώ στα μπράβο και στα συγχαρητήρια για την άψογη οργάνωση και διεξαγωγή του παιχνιδιού. Ούτε θα κάνω λόγο για την εξαιρετική φιλοξενία των φίλων απο την Κοζάνη. Αυτά ουτως ή άλλως τα είπαμε και κατ’ ιδίαν. Θέλω όμως να αναφερθώ στο θέμα που άνοιξε ο φίλος Stauros Vlahos σχετικά με το φαινόμενο που ονομάζεται έρσοφτ. Πολλές φορές στην ομάδα μας, τους D.A.W. κάναμε λόγο για το πώς το συγκεκριμένο παιχνίδι γίνεται αφορμή, άνθρωποι με διαφορετικό οικονομικό και μορφωτικό υπόβαθρο και σε αρκετές περιπτώσεις, με μεγάλη ηλικιακή διαφορά, να αναπτύσουν φιλικές σχέσεις σε τέτοιο βαθμό, ούτως ώστε η παρέα να μετατρέπεται σε έναν ζωντανό οργανισμό ο οποίος με την σειρά του τείνει να εξελίξει τις φιλικές σχέσεις σε αδελφικές. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός οτι το έρσοφτ δεν δημιουργεί αντιπαλότητες και αντίπαλα δόγματα, φαινόμενο ευρύτατα διαδεδομένο σε άλλα παιχνίδια, με κάνουν να θεωρώ οτι το έρσοφτ είναι κάτι παραπάνω και κάτι πολύ καλύτερο απο παιχνίδι. Αν πάλι κάποιοι επιμείνουν οτι το έρσοφτ είναι όντως παιχνίδι και τίποτε παραπάνω, τότε θα τολμήσω να πώ οτι το έρσοφτ είναι το καλύπερο όλων των παιχνιδιών”.
Ζήσης Ποιμενίδης D.A.W Δράμας.
 
“Είναι λίγο ότι και να πούμε για αυτό το παιχνίδι , άλλωστε φάνηκε από τον ενθουσιασμό όλων μας. Θέλω να σταθώ όμως και να σας συγχαρώ για τον σκοπό της διοργάνωσης, αποδείξατε πως στην αεροσφαιριση αναπτύσσονται φιλίες που δεν κρατάνε απλά στον χρόνο αλλά και στο πέρας αυτού. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που μας κάνατε κομμάτι αυτής της διοργάνωσης στην μνήμη του Γιώργου και Είμαι σίγουρος ότι θα σας δίνει δύναμη να συνεχίσετε την καλή δουλειά που κάνετε πάντα”.

Σταύρος Βλάχος

I.C.F. Ioannina – M.A.C.

 “Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και εκτός απο εσας φταίει και κάθε ομάδα που συμμετείχε! Ευχαριστουμε που μας κάνατε μετόχους σε αυτό το ιδιαίτερης σημασίας για εσας παιχνίδι. Kανείς δεν ειναι μόνος του στην οικογένεια του airsoft”!

Calico Jack
Tzedes Airsoft A.C.

 Την Κυριακή παρευρεθήκαμε στον αγώνα που διοργάνωσε ο σύλλογος Omega εις μνημην του συννχομπίστα Βαβούρα. Η Κερκυρα εκπροσωπήθηκε από δύο άτομα των CORFU RANGERS , η τιμή που μας εκανε ο σύλλογος OMEGA ειναι μεγαλη αλλα και η διοργανωση και η φιλοξενια μεγαλυτερη των προσδοκιων μας. Σας ευχαριστουμε και ελπιζουμε αυτη διοργανωση να καθιερωθει και να τα καταφερουμε και του χρονου να δωσουμε την παρουσια μας.

Σπύρος Τσακίρης

Corfu Rangers

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.