kozan.gr: Τι λένε οι πολίτες της Πτολεμαΐδας για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στην πόλη τους και την ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας (Βίντεο)

20 Μαρτίου 2018
15:08

Τι λένε οι πολίτες της Πτολεμαΐδας για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας, μετά και τη χθεσινή αποκάλυψη του kozan.gr (δείτε σχετικά εδώ), για την απόφαση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Κοζάνης, για τη δημιουργία μικτών κλιμακίων διεξαγωγής ελέγχων για την εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας.

 

10 σχόλια

  • 100% Ναι να εφαρμοστεί. Τί γίνεται; Μόνο στα ανώνυμα σχόλια αντιδρούν οι θεριακλήδες; Και μόνο αυτό λέει κάτι.

  • Ζαμανιδη τα ακούς; η εγκύκλιος βγήκε ο κόσμος θέλει την εφαρμογή του νόμου … να δούμε ποτέ θα στείλεις τη δημοτική αστυνομία για ελέγχους… επιτέλους κάποτε θα πρέπει να γίνει εφαρμογή των νόμων …

  • Χίλια μπράβο στην Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Κοζάνης, για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. Ευτυχώς κάποιος συγκινήθηκε και δεν δήλωσε αναρμόδιος!

  • μη βιαζεσαι γιατι η πτολεμαιδα ειναι μια απο τα ιδια εδω και πολλα χρονια , τιποτα δεν αλλαζει ποτε και το βασικο … Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ,ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ Ή ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ (ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ {ΟΙ ΑΡΧΕΣ} ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ)

  • Επιτέλους!
    Αν και σιγά μην γίνει στην Πτολεμαΐδα. Θα βγούνε δύο τρεις έλεγχοι για κάνα Σαββατοκύριακο και μετά πάλι τα ίδια.
    Το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει…

  • υπαρχει δημοτικη αστυνομια ?
    ποια ειναι η σχεση της με το δημαρχο ?
    ποσο μπορει ο δημαρχος να ”επιβαλλει” το νομο μεσω της δημοτικης αστυνομιας?
    ποσο μπορει να διαρκεσει ενας ενδεχομενος ελεγχος ?
    πολλα ακομα ερωτηματα που δεν θα παρουμε απαντησεις αλλα και ουτε θα δουμε καποια υλοποιηση τους

  • Αν νομίζουν ότι διοικούν πόλη και όχι χωριό ας το κάνουν επιτέλους. Έχουμε τη ΔΕΗ θα πρέπει να αναπνέουμε και τον καπνό των τσιγάρων κι από πάνω;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.