Συνάντηση στο Φανάρι, του Βουλευτή Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη, με την ΑΘΠ τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

20 Μαρτίου 2018
13:10

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κωνσταντινούπολη, για το 6ο Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο για τον Γιώργο Θεοτοκά, που διοργάνωσε το Ζωγράφειο Λύκειο, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης, επισκέφτηκε στο Φανάρι, στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Στην συνάντηση, ο βουλευτής μετέφερε τις ευχές του προέδρου της Βουλής κ. Νίκου Βούτση και ενημερώθηκε για ζητήματα του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της ομογένειας. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τονίζοντας την σημασία του έργου του Πατριαρχείου, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την πάγια συμπαράσταση της ελληνικής πολιτείας στο έργο του και ζήτησε να συνεχιστεί το ενδιαφέρον και η στήριξη αυτή προκειμένου να ανταπεξέλθει στη σημαντική αποστολή του.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, προσωπικότητα εξέχουσα, με σημαντικές ιδέες και προτάσεις, επανέλαβε τις πρωτοποριακές θέσεις του για τις σχέσεις Ανατολικής και Δυτικής εκκλησίας και το ρόλο που καλείται να διαδραματίσει το Φανάρι.

Αναφέρθηκε επίσης στα προβλήματα της ομογενειακής παιδείας και στην ανάληψη πρωτοβουλιών για την επίλυσή τους.

Λίγο αργότερα ο Θέμης Μουμουλίδης, συνοδευόμενος από τον ακόλουθο του Προξενείου της Κωνσταντινούπολης για θέματα παιδείας κ. Σταύρο Γιωλτζόγλου, επισκέφτηκε την Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολή στο Φανάρι. Στη συνέχεια επισκέφτηκε την Θεολογική Σχολή της Χάλκης.

 

12 σχόλια

  • Και πάλι ρεσιτάλ υποκρισίας : σε πρόσφατη συνέντευξη του κατηγορεί ως υποκριτές ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ είναι θρήσκοι. Και τώρα μας το παίζει συνάντηση με τον Οικουμενικό…

  • Βρε παιδιά ποια είναι η πραγματική του ιδιότητα. Ηθοποιός και σκηνοθέτης την γνωρίζει από πρώτο χέρι την υποκριτική Βουλευτής αυτός και οι υπόλοιποι από την απαξίωση του κόσμου εντελώς τυχαία και αναπαντεχα προέκυψε Αλλά τα στερνά τιμούν τα πρώτα.

  • να πανε να δούνε τους Έλληνες που τους κρατάν οι Τούρκοι εαν μπορουν και θέλουν αντε ας τους δώσει και καμια ευχή ο πατριάρχης οχι μονο τον τούρκο για τον πόλεμο που κανει…..

  • ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΛΕΡΙΚΟΣ,

  • Αυτός δεν ήταν που κατηγορούσε προχθές για σκοταδισμό κλπ;;
    Οι καλύτερες κωλοτούμπες μόνο από τον συριζα!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.