ΑΚΡΙΤΕΣ Κοζάνης: Υπάρχει και το Πραγματικό, Αληθινό ποδόσφαιρο.

20 Μαρτίου 2018
13:14
Κανένα σχόλιο

Οι ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ βρέθηκαν για μια ακόμη χρονιά, με την πολυπληθέστερη αποστολή (100 ατόμων), στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στο EMILEON,  ένα πραγματικό στολίδι το οποίο είναι το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, προσκεκλημένοι από τον μεγάλο σύλλογο της super league.

Ταυτοποιώντας και συνεχίζοντας την συνεργασία των δύο συλλόγων, βάζοντας γερές βάσεις για το μέλλον.

Με μεγάλη επιτυχία οι μικροί ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν το διήμερο 17 και 18 Μαρτίου, αναδεικνύοντας το ταλέντο τους και την δίψα για το άθλημα.

Δείχνοντας πως το πραγματικό, αληθινό ποδόσφαιρο υπάρχει και πρέπει να το προστατεύσουμε και να το αναδείξουμε.

ΑΚΡΙΤΕΣ και ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ έδειξαν ότι βαδίζουν μαζί, έχοντας την ίδια φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο και τους ενώνουν πολλά πράγματα, μακριά από τη βία, τις ακρότητες, την αδικία και τους θεατρινισμούς.

Σε μια όμορφη εκδήλωση, οι ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ τίμησαν και βράβευσαν τον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κ. Φώτη Κωστούλα, για το ήθος και την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Έναν άνθρωπο κόσμημα για το χώρο, που με την απλότητα και τον ακέραιο χαρακτήρα του δίνει την διαφορετικότητα και από τον οποίο πρέπει να παραδειγματιστούμε αλλά και να διατηρήσουμε εκεί.

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ για την πρόσκληση και φιλοξενία και ιδιαίτερα τον κ. Νταλακούρα Γιάννη για την άψογη συνεργασία μας.

Συγχαρητήρια σε όλους, αθλητές, προπονητές, συνοδούς για την πετυχημένη αποστολή.

Το Δ/Σ των ΑΚΡΙΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ προσπαθεί και θα συνεχίσει και στο μέλλον να δίνει πραγματικούς διεξόδους στους αθλητές του και όχι μόνο και να προάγει την προσφορά του συλλόγου.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.