kozan.gr: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του “2ου φεστιβάλ Πτολεμαΐδας – Η πόλη γιορτάΖΕΙ” παρουσίασε το Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου “Υψικάμινος” (Βίντεο)

20 Μαρτίου 2018
20:58

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του “2ου φεστιβάλ Πτολεμαΐδας – Η πόλη γιορτάΖΕΙ” παρουσίασε το βράδυ της Τρίτης 20/3, λίγο μετά τις 19:00, Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου “Υψικάμινος”. Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ο Γιάννης Κατσανίκος:

Kλικ εδώ για να διαβάσετε όλο το πρόγραμμα

3 σχόλια

  • Τι προγραμματαρα είναι αυτή!!! Επιτελους! Κάτι διαφορετικό από σουβλάκια σε αυτήν την πόλη! Θα προσπαθήσω να πάω παντού..
    Καλη επιτυχια σε όλους σας! Θα σας στηρίξουμε και πάλι οπως πέρισυ.
    Και υπομονή! Μη σας φάει η μιζέρια αυτής της πολης.

  • Μπράβο για την προσπάθεια. Η “πυκνότητα του προγράμματος όμως είναι υπερβολική! Ποιος ο λόγος να γίνονται ταυτόχρονα 2 εκδηλώσεις;

    Π.Χ. Κυριακή, 20:30 Κατσαρίδα και σχεδόν ταυτόχρονα Ρ. Αντωνοπούλου – Θ. Οικονόμου.

  • Μπράβο παιδιά για την πολύ αξιόλογη προσπάθεια. Μακάρι να συνεχιστεί και να γιγαντωθεί τα επόμενα χρόνια με την προσέλκυση καλλιτεχνών μεγάλης απήχησης και να προσελκύσουμε και κόσμο από αλλού.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.