To τελευταίο παιχνίδι αεροσφαίρισης του συλλόγου “Ωμέγα” Κοζάνης, με λήψη από κάμερα κεφαλιού καθώς κι από κάμερα διόπτρας (Βίντεο)

20 Μαρτίου 2018
22:39
Κανένα σχόλιο

Μετά την εξαιρετική εκδήλωση αεροσφαίρισης την Κυριακή που πέρασε (18 Μαρτίου) ο σύλλογος αεροσφαίρισης “Ωμέγα”, Κοζάνης, κυκλοφορεί ένα ολιγόλεπτο βίντεο μέσα από την δράση ώστε να γίνει κατανοητή η ένταση και η αδρεναλίνη σε ένα άθλημα που λόγω της φύσης του δεν δίνει ευκαιρίες για τον θεατή να βρεθεί στο επίκεντρο της δράσης. Το παρακάτω βίντεο είναι τραβηγμένο από κάμερα κεφαλιού καθώς και από κάμερα διόπτρας και δείχνει περίπου τι βλέπει ένας αεροσφαιριστής σε ένα πεδίο “μάχης”. Το βίντεο ανήκει σε μέλος του ΔΣ του Κοζανίτικου συλλόγου.

 

Να σημειώσουμε ότι στην εκδήλωση που έγινε για να τιμηθεί μέλος του συλλόγου της Κοζάνης που απροσδόκητα έφυγε από την ζωή έδωσε το παρόν ο υπερσύλλογος MAC που αποτελεί συνένωση εννέα συλλόγων με σκοπό την προώθηση της αεροσφαίρισης και την διοργάνωση παιχνιδιών με συμμετέχουσες στο παιχνίδι της Κυριακής, τις ακόλουθες ομάδες :

ΑΚΡΙΤΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-MAC(Στρατίκης Βαγγέλης),
I,C,F. Ioannina Airsoft-MAC(Σταύρος Βλάχος),
ΕΝΑΤΗ ΛΕΓΕΩΝΑ-LEGIO IX NONA-MAC(Παραθυράς Γεώργιος),
CORFU RANGERS-MAC(Σπύρος Τσακίρης),
V.A.G.(VeroiaAirsoftGames)-MAC (Ιάκωβος Σαρίογλου),

επίσης το παρόν έδωσαν το Αθλητικό Πανηπειρωτικό Σωματείο Αεροσφαίρισης(Tzedes Airsoft AC),

η Ομάδα Αεροσφαίρισης Γρεβενών(MAMMOTH GREVENA AIRSOFT)

και φυσικά η Ωμέγα με τα μέλη της.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.