Παραγωγική ανασυγκρότηση προς όφελος της χώρας και όχι των δανειστών

21 Μαρτίου 2018
13:58

Τις δικές τους προτάσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και την αντίθεσή τους στην πολιτική ένταξης στο υπερ-Ταμείο παρουσιάζουν και συζητούν στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 26 Μαρτίου, οι εργαζόμενοι των ΔΕΚΟ.

Η συνάντηση των εργαζομένων των ΔΕΚΟ που οδηγούνται σε εκποίηση, είναι η απάντησή τους στο «αναπτυξιακό συνέδριο κεντρικής Μακεδονίας» που διοργανώνει η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να πείσει ότι υπάρχει προοπτική ανάπτυξης εν μέσω των καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών.

Για τους εργαζόμενους το Περιφερειακό αντι/συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας που διοργανώνουν είναι μια ευκαιρία για να ακουστεί η φωνή του κόσμου της εργασίας, των ανθρώπων που εργάζονται στις δημόσιες επιχειρήσεις και που πρώτοι εκείνοι γνωρίζουν καλύτερα τις δυνατότητες αλλά και τις προοπτικές αυτών των ΔΕΚΟ.

Είναι επίσης, μια προσπάθεια να αναδειχθεί ότι η παραγωγική ανασυγκρότηση μπορεί να έχει θετικό πρόσημο για τους εργαζόμενους και την κοινωνία απέναντι στις καταστροφικές επιλογές των δανειστών.

Μια προσπάθεια να μιλήσει και να ακουστεί η ίδια η κοινωνία για τις πραγματικές ανάγκες και τις προοπτικές των επιχειρήσεων που ικανοποιούν τις λαϊκές ανάγκες και μεγιστοποιούν το δημόσιο συμφέρον.

Όλοι στο αντι/συνέδριο που συνδιοργανώνουν οι Σ.Ε. ΕΥΑΘ, ΓΕΝΟΠ/ ΔΕΗ, Σ.Ε. ΟΛΘ και Σ.Ε.τ. Εγνατίας Οδού

τη Δευτέρα 26/3, στις 18:00, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

με ομιλητές εργαζόμενους των υπό εκποίηση ΔΕΚΟ και μέλη κοινωνικών συλλογικοτήτων της Κεντρικής Μακεδονίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

2 σχόλια

  • ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧ. ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΑΣ. ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ

    • ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΕΣΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ…ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ.ΘΑΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!! ΧΑΧΑΧΑ… ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ…ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.