Από το Νέο Ωδείο Πτολεμαΐδας, προς τα μέλη του συλλόγου «Υψικάμινος»: “Δυστυχώς κάποιοι δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα κόμπλεξ τους ακόμα και όταν κάνουν ένα μεγαλειώδες έργο”

21 Μαρτίου 2018
12:41

Λίγο από το ιστορικό: πέρυσι απορρίφθηκε η πρότασή μας για τον λόγο ότι η συναυλία ξαναπαίχτηκε στην Πτολεμαΐδα. Σχόλιο δικό μας: φέτος στο πρόγραμμα του φεστιβάλ επαναλαμβάνονται αρκετές εκδηλώσεις από πέρυσι. Θέλει κανείς να μας εξηγήσει τι γίνεται?

Φέτος. Πήραμε ένα email, η πρότασή μας απορρίπτεται λόγω υψηλού κόστους. Δεν σχολιάζουμε την εγκαιρότητα της επιστολής σας, την λάβαμε στις 20 Μαρτίου απόγευμα, λίγες ώρες πριν αρχίσει το φεστιβάλ. Δεν έχουμε και καμία άποψη για το κόστος, δεν γνωρίζουμε τι πόσα δίνετε στους άλλους για να κάνουμε μια αντικειμενική σύγκριση. Πάντως μέσα σε δύο μήνες που μεσολάβησαν από την υποβολή της πρότασης είχατε ευκαιρία να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε το οικονομικό.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Όσο υπάρχουν στη διοίκηση του συλλόγου σας ορισμένα άτομα, δεν πρόκειται να επιτρέψουν την προβολή του Νέου Ωδείου μέσα από το Φεστιβάλ. Δυστυχώς κάποιοι δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα κόμπλεξ τους ακόμα και όταν κάνουν ένα μεγαλειώδες έργο.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι και του χρόνου και κάθε φορά για όσα χρόνια θα συνεχίσει αυτό το φεστιβάλ θα συνεχίσουμε να κάνουμε τις προτάσεις μας και κάθε φορά που θα τις απορρίπτετε θα το βγάζουμε στον αέρα. Είμαστε κι εμείς σ’ αυτή την πόλη. Έχουμε δικαίωμα να γιορτάΖΟΥΜΕ!

15 σχόλια

  • Καλο θα ηταν όταν κάνετε μια επώνυμη καταγγελία να αναφέρεστε ονομαστικά. Το να ρίχνετε μομφή σε ενα Σύλλογο γενικά, αδικεί τη πολυ σημαντική προσπάθεια που γίνεται.
    Αν υπάρχει κομπλεξικός που εσκεμμένα σας κόβει τις προτασεις σας μέσα στο Σύλλογο, καλο θα είναι όλοι εμείς οι υπόλοιποι Που είμαστε εκτος να το γνωριζουμε.
    Φιλικά.

  • Οσοι γνωριζουν τα τοπικα θεματα της Εορδαιας γνωριζουν οτι το δικιο ειναι με το Νεο ωδειο Πτολεμαιδας. Ο πολ.συλ.Υψικαμινος μαλλον δειχνει οτι ειναι ενα στημενο επικοινωνιακο παιχνιδι καποιον παραγοντων της πολης μας..

  • Ξεφύτρωσε σαν μανιτάρι η Υψικάμινος, να διδάξει πολιτισμό στους “”χωριατες” πουδν ξέρουν τίποτα άλλο από σουβλάκια και πανηγύρια.

    Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω, αν θέλω κομματικό φεστιβάλ, πηγαίνω στην ΚΝΕ. Δεν χρειάζεται να ακούω τα γλυκόλογα του Μουμουλιδη

  • Υψικάμηνε μείνε μακριά από κομματικούς χρωματισμούς (ροζ, κόκκινους, μπλε, πράσινου και κάθε μορφής βλακείες) και θα πετύχεις. Αν τα καταφέρεις να είσαι ακομμάτιστος θα γίνεις θεσμός στην περιοχή. Και άσε τους ζηλιάρηδες να λένε τις βλακείες τους. Σε λίγα χρόνια όλη η Ελλάδα θα μιλάει για εσένα.

    • Δεν ειναι δυνατόν να ειναι ακομμάτιστη η Υψικάμινος, απο τη στιγμή που ο εγκέφαλος ειναι βουλευτής

      • αυτός εγκέφαλος…κάποιος άλλος προφανώς ανεγκέφαλος! Ο βουλευτής που αναφέρεσαι είναι του συναφιού. Το ξέρει καλά το άθλημα και το έχει αποδείξει. Τι σημαίνει δηλαδή?Επειδή είχε την ιδέα, πρέπει ντε και καλά να το συνδέουμε με το κόμμα του. Αυτός σήμερα είναι, αύριο δεν είναι. Βέβαια και το φεστιβάλ “αύριο” δεν θα είναι, αν κρίνω από το επίπεδο των παραπάνω. Αντί όλοι μαζί να στηρίξουμε μια προσπάθεια για κάτι το διαφορετικό στην πόλη, κάνουμε αυτό που μάθαμε να κάνουμε μια ζωή! Να γκρινιάζουμε!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.