Σύλληψη δύο ατόμων στην Καστοριά για κλοπή -Με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν 730 ευρώ από οικία 78χρονου σε περιοχή της Κοζάνης

21 Μαρτίου 2018
14:52
Κανένα σχόλιο

Προχθές (19-03-2018) το βράδυ στην Καστοριά, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, συνέλαβαν δύο -2- υπηκόους Αλβανίας έναν 38χρονο άνδρα και μια 29χρονη γυναίκα, για το αδίκημα της κλοπής.

Συγκεκριμένα, ανωτέρω αλλοδαποί το απόγευμα της (19-03-2018) αφαίρεσαν από κοινού με τη μέθοδο της απασχόλησης, από οικία 78χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Κοζάνης, το χρηματικό ποσό των -730- ευρώ.

Από αναζητήσεις των αστυνομικών συνελήφθησαν οι προαναφερόμενοι βραδινές ώρες της ιδίας στην Καστοριά, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε όλο το προαναφερόμενο αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο και αποδόθηκε στον κάτοχό του.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βοΐου Κοζάνης, ενώ η δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.