kozan.gr: Η Αγγελική Ιωακειμίδου, με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα, κατέλαβε την 1η θέση – βραβείο στο Ελληνικό Διαγωνιστικό του 13ου Athens Animfest

21 Μαρτίου 2018
15:41

Η φοιτήτρια του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας, Αγγελική Ιωακειμίδου, διακρίθηκε στο Ελληνικό Διαγωνιστικό του 13ου Athens Animfest, ανάμεσα σε 16 ταινίες μικρού μήκους ελληνικής παραγωγής, λαμβάνοντας το πρώτο βραβείο για την ταινία της με τίτλο Forest Red.

Η Αγγελική Ιωακειμίδου με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα, είναι φοιτήτρια στο τμήμα Τεχνών ήχου και εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα. Έχει βραβευτεί στο παρελθόν ως μαθήτρια σε μαθητικό διαγωνισμό στα πλαίσια της biennale στη Θεσσαλονίκη, έχει πάρει μέρος σε όλα τα φεστιβάλ του Ιονίου Πανεπιστημίου, ενώ παράλληλα με τις σπουδές της, το 2016 παρακολούθησε στη Δανία σεμινάριο σχεδίου στο animation workshop, drowning module.

Σελίδα βραβείων Animfest 2018:

https://athensanimfest.eu/2018/gr/awards/

Σελίδα ταινίας Forest Red:
https://athensanimfest.eu/2018/gr/movies/74/

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.