Στοχευμένοι έλεγχοι για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης πραγματοποιήθηκαν στην Δυτική Μακεδονία, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν έξι (6) αλλοδαποί

21 Μαρτίου 2018
19:06
Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης, πραγματοποιήθηκαν προχθές και χθες (19 και 20-03-2018) το πρωί σε διάφορες περιοχές της Κοζάνης, Καστοριάς και της Φλώρινας, οργανωμένοι και συντονισμένοι αστυνομικοί έλεγχοι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Αστυνομικού Τμήματος Καστοριάς, του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας και του Τμήματος Δίωξης Μετανάστευσης Βοΐου Κοζάνης.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων, συνελήφθησαν συνολικά -6- υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας από 23 έως 35 ετών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και του τελωνειακού κώδικα, κατά περίπτωση.
Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:
23χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού βάρους -1- κιλού και -184- γραμμαρίων, η οποία δεν έφερε την απαιτούμενη από το Νόμο ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς,
32χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και επιπλέον εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών,
-2- υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 25 και 35 ετών, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι είχαν επανέλθει παράνομα στη χώρα και επιπλέον σε βάρος του 35χρονου εκκρεμούσε απόφαση Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών και
-2- υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 26 και 28 ετών, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος επανήλθε παράτυπα και ο 28χρονος παρέμενε παράνομα στη χώρα.
Επισημαίνεται ότι, οι έλεγχοι για την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση σε όλες τις περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.