Νέο έτος (του Απόστολου Παπαδημητρίου)

26 Δεκεμβρίου 2017
23:55
Ο άνθρωπος ζει ελπίζοντας διαρκώς σε ένα καλύτερο αύριο. Η ελπίδα αποτελεί αχώριστο σύντροφο των ανθρώπων που δεν έχουν παραιτηθεί από τον αγώνα πάλης με τις αντιξοότητες του βίου. Εκείνο που δεν συνειδητοποιούμε ολοένα και περισσότεροι είναι το θεμέλιο επάνω στο οποία η ελπίδα του καθενός μας εδράζεται. Βέβαια διαχρονικά πολλές ελπίδες υπήρξαν αθεμελίωτες γι’ […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Σισάνι Βοΐου: Αναβίωσε το έθιμο της γουρνοχαράς το μεσημέρι της Τρίτης 26 Δεκεμβρίου (Φωτογραφίες & Bίντεο)

26 Δεκεμβρίου 2017
21:40
Κανένα σχόλιο
Ο Πολιτιστικός σύλλογος Σισανίου διοργάνωσε το μεσημέρι της Τρίτης 26 Δεκεμβρίου το έθιμο της Γουρνοχαράς, στο χώρο του πολιτιστικού κέντρου του χωριού, όπου, όσοι παραβρέθηκαν γλέντησαν υπό τους ήχους χάλκινων.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Γέμισε κόσμο ο Τετράλοφος Κοζάνης – Εντυπωσιακοί, γι’ ακόμη μια χρονιά, οι Μωμόγεροι του χωριού (Βίντεο)

26 Δεκεμβρίου 2017
21:07
Γι’ ακόμη μια χρονιά, μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα, ο Τετράλοφος Κοζάνης, γέμισε από κόσμο, που έσπευσε να παρακολουθήσει το ξακουστό έθιμο των Μωμόγερων, από τη νέα, αλλά και την παλαιά φουρνιά χορευτών. Δείτε φωτογραφίες & βίντεο:  
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα από τους εκπαιδευτικούς του 3ου νηπιαγωγείου Κοζάνης

26 Δεκεμβρίου 2017
17:29
Κανένα σχόλιο
Οι εκπαιδευτικοί του 3ου νηπιαγωγείου Κοζάνης ευχαριστούν θερμά τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου για την ως τώρα άψογη συνεργασία τους σε όλες τις περιστάσεις και ειδικά σε αυτή της μεταφοράς και διανομής των μικρών δώρων που ετοιμάσαμε για τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, που φιλοξενούνται στον χώρο του γηροκομείου Κοζάνης. Μακάρι η νέα χρονιά […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Αναβίωσε για 7η χρονιά το έθιμο της «τσιγαρίδας» στην Καισαρειά Κοζάνης (Φωτογραφίες)

26 Δεκεμβρίου 2017
14:14
Σήμερα, Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, στην κεντρική πλατεία της Καισαρειάς, ο Μ.Π.Σ. Καισαρειάς, διοργάνωσε για 7η συνεχή χρονιά τη «Γιορτή της τσιγαρίδας». Αρκετός κόσμος  γεύτηκε λαχταριστές τσιγαρίδες, με συνοδεία κρασιού.  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Πολύ κέφι στον ετήσιο χορό του πολιτιστικού μορφωτικού συλλόγου Βαθυλάκκου, το βράδυ των Χριστουγέννων (Βίντεο & Φωτογραφίες)

26 Δεκεμβρίου 2017
13:54
Κανένα σχόλιο
Πολύ κέφι στον ετήσιο χορό του πολιτιστικού μορφωτικού συλλόγου Βαθυλάκκου, το βράδυ των Χριστουγέννων.
Διαβάστε περισσότερα