kozan.gr: Καταχειροκροτήθηκε η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Κοζάνης “Πανδώρα”, το βράδυ της Τετάρτης 26/12, στη συναυλία με θέμα “jazz history” (20′ Βίντεο & Φωτογραφίες)

26 Δεκεμβρίου 2018
22:11
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 26 Δεκεμβρίυ, στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης, η συναυλία “JAZZ HISTORY”, της Φιλαρμονικής ορχήστρα του Δήμου Κοζάνης ΠΑΝΔΩΡΑ.     
Διαβάστε περισσότερα

Χορός, τσιγαρίδες, κρασί και πολύ κέφι στην Γιορτή Τσιγαρίδας στην Νεάπολη Βοΐου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου (Βίντεο)

26 Δεκεμβρίου 2018
18:25
Κανένα σχόλιο
  Χορός, τσιγαρίδες, κρασί και πολύ κέφι στην Γιορτή Τσιγαρίδας στην Νεάπολη Βοΐου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου. Δείτε ένα απολαυστικό βίντεο,  από το tovoion.com, διάρκειας, περίπου, 1 ώρας. http://www.tovoion.com/
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Γέμισε κόσμο ο Τετράλοφος Κοζάνης – Εντυπωσιακοί, γι’ ακόμη μια χρονιά, οι Μωμόγεροι του χωριού (Βίντεο & Φωτογραφίες)

26 Δεκεμβρίου 2018
17:57
  Γι’ ακόμη μια χρονιά, μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα, ο Τετράλοφος Κοζάνης, γέμισε από κόσμο, που επισκέφτηκε το χωριό να παρακολουθήσει το ξακουστό έθιμο των Μωμόγερων, από τη νέα, αλλά και την παλαιά φουρνιά χορευτών. Δείτε φωτογραφίες & βίντεο:  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Κοτσαμάνια Τετραλόφου 2018: Η νύφη ήταν μάγισσα, αποπλάνησε το δήμαρχο Κοζάνης και έγινε το κακό (Φωτογραφίες)

26 Δεκεμβρίου 2018
17:34
  Κοτσαμάνια Τετραλόφου 2018. Η νύφη ήταν μάγισσα, αποπλάνησε το δήμαρχο Κοζάνης και έγινε το κακό.  
Διαβάστε περισσότερα

Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr : Ανοιχτή η πόρτα στο “κιβώτιο – πίνακα διανομής” στην Πλατεία Γ. Τιαλίου στην Κοζάνη (Φωτογραφίες)

26 Δεκεμβρίου 2018
16:39
  Δε γνωρίζω τι ακριβώς είναι αυτό το κουτί, θεώρησα όμως χρήσιμο να σας το στείλω μήπως εγκυμονεί κίνδυνο για κάποιο παιδί που από περιέργεια θα το σκαλίσει. Είναι πίσω από το άγαλμα στην Πλ. Τιάλιου στην Κοζάνη.  
Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Ασβεστόπετρας: Μωμόγεροι – ΧΟΡΟΣ Κοτσιαμαλαρ, 29 & 30 Δεκεμβρίου

26 Δεκεμβρίου 2018
15:52
Κανένα σχόλιο
ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. 29 & 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 12:00πμ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΙΣ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.  
Διαβάστε περισσότερα

Γρεβενά: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σήμερα το πρωί, στα 51 του χρόνια, ο Λευτέρης Καραϊορδανίδης

26 Δεκεμβρίου 2018
14:25
Κανένα σχόλιο
  Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σήμερα το πρωί ο Λευτέρης Καραϊορδανίδης στα 51 του χρόνια. Ο Λευτέρης ήταν δάσκαλος στο Μόναχο της Γερμανίας και τα τελευταία χρόνια στο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών ενώ το 2015 ήταν υποψήφιος Βουλευτής Γρεβενών με τη ΝΔ. greveniotis.gr    
Διαβάστε περισσότερα

Εκδήλωση προς τιμήν των αποφοίτων μαθητών Λυκείου Βελβεντού σχολικού έτους 2017-18, την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου

26 Δεκεμβρίου 2018
14:18
Κανένα σχόλιο
  Εκδήλωση προς τιμήν των αποφοίτων μαθητών Λυκείου Βελβεντού σχολικού έτους 2017-18, την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου.  
Διαβάστε περισσότερα

Ο Αη Βασίλης κοσμορεπόρτερ για το 2019 (της Γιάννας Γκουτζιαμάνη)

26 Δεκεμβρίου 2018
13:01
Πέντε μέρες πριν το 2019 ο Άη Βασίλης είχε τη φαεινή ιδέα να γίνει κοσμορεπόρτερ. Πήρε το σάκο του, ανέβηκε στο έλκυθρο και περιπλανήθηκε στο σύμπαν. Πέρασε από το διαστημικό διαπλανητικό κέντρο αστροφυσικών και πήρε την εντολή να έρθει στη γη να δει πόσο προόδευσε ο πλανήτης μας, πώς είναι τα πράγματα σήμερα και τί […]
Διαβάστε περισσότερα

H παγκοσμίου φήμης σοπράνο Τζένη Δριβάλα στην Κοζάνη

26 Δεκεμβρίου 2018
12:03
  Μεγάλη τιμή για την πόλη της Κοζάνης και το Δημοτικό Ωδείο, η συμμετοχή της παγκοσμίου φήμης σοπράνο Τζένη Δριβάλα στο “Ορατόριο των Χριστουγέννων” του Camille Saint Saens. Η διάσημη υψίφωνος θα τραγουδήσει την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, στις 8.30μμ, στη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης με τους διεθνούς φήμης σολίστες: Κασσάνδρα Δημοπούλου- Μετζοσοπράνο, Φίλιππο Μοδινό-Τενόρο, […]
Διαβάστε περισσότερα

Στην COSMOTE & DIGEA, η Τηλεοπτική Κάλυψη των Λευκών Περιοχών Χωρίς Ψηφιακό Σήμα

26 Δεκεμβρίου 2018
11:47
Κανένα σχόλιο
Γίνεται γνωστό ότι απο,19/12/2018, ξεκίνησε η δεύτερη (Β΄) φάση της διαδικασίας υλοποίησης του έργου: «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας» (Ν. 4563/2018, ΦΕΚ Α΄ 169), η οποία αφορά στην πιστοποίηση των ενδιαφερόμενων πολιτών ως δικαιούχων του έργου και στην ένταξή τους σε αυτό. Κατόπιν […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ένα χειρόγραφο φτιαγμένο για τις Εκκλησίες του Πόντου, που βρίσκεται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

26 Δεκεμβρίου 2018
08:02
Με ανάρτησή του στο facebook ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης, Παναγιώτης Δημόπουλος, παρουσίασε ένα  χειρόγραφο από τη συλλογή του μακαριστού Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης, Διονύσιου Ψαριανού, σημειώνοντας: ” Το χειρόγραφο που βλέπετε είναι από την συλλογή Ψαριανού, παλαιότερα συλλογή Κολυβά (που ουσιαστικά ξεκίνησε το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο στην Αθήνα) και παρουσιάζει ενδιαφέρον και ως […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ο χορός της Αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας του δήμου Κοζάνης, Χρυσούλας Αθανασιάδου, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, στο πλαίσιο της δράσης “Fly me to the Moon-Sounds Greek to Me”

26 Δεκεμβρίου 2018
07:50
  Η Αντιδήμαρχος Χρυσούλα Αθανασιάδου ήταν η ψυχή της δράσης, από την πλευρά του δήμου Κοζάνης, στο Fly me to the Moon-Sounds Greek to Me, μια συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας elculture. Τα χάλκινα, τα εδέσματα της περιοχής κι οι χοροί ήταν εικόνες της Κοζάνης που πέρασαν στους διερχόμενους ταξιώτες μέσω του […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: : Ποντιακό & λαϊκό πρόγραμμα στον ετήσιο χορό της Πολιτιστικής Λέσχης Ποντίων Περδίκκας, ανήμερα των Χριστουγέννων (Βίντεο & Φωτογραφίες)

26 Δεκεμβρίου 2018
00:15
  Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 25 Δεκεμβρίου ο ετήσιος χορός της Πολιτιστικής Λέσχης Ποντίων Περδίκκας. Δείτε βίντεο & φωτογραφίες που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:        
Διαβάστε περισσότερα