kozan.gr: Οι Locomondo με το “Δεν κάνει κρύο στην “Κοζάνη”, κρύο δεν έκανε ποτέ” κι άλλα γνωστά τραγούδια τους, διασκέδασαν το βράδυ του Σαββάτου 2/3 το μουσικόφιλο κοινό της Κοζάνης στην κεντρική πλατεία της πόλης (Φωτογραφίες & Βίντεο 16′)

2 Μαρτίου 2019
22:03
  Οι Locomondo διασκέδασαν το βράδυ του Σαββάτου 2/3 το μουσικόφιλο κοινό της Κοζάνης στην κεντρική πλατεία της πόλης. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του kozan.gr:              
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Κ. Γαβρόγλου στη συνέντευξη τύπου στην Κοζάνη: “Επειδή υπάρχει μια κακοπροαίρετη διάθεση από διάφορες αντιπολιτευόμενες ομάδες και κόμματα, πρέπει να τονίσουμε ότι η πολιτική μας επιλογή για το πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και ειδικά για την Κοζάνη, ήταν να υπάρξει μια πολυτεχνική σχολή με τα λεγόμενα βαριά τμήματα” (Bίντεο)

2 Μαρτίου 2019
21:51
  “Επειδή υπάρχει μια κακοπροαίρετη διάθεση από διάφορες αντιπολιτευόμενες ομάδες και κόμματα, πρέπει να τονίσουμε ότι η πολιτική μας επιλογή για το πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και ειδικά για την Κοζάνη, ήταν να υπάρξει μια πολυτεχνική σχολή με τα λεγόμενα βαριά τμήματα”, τόνισε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα ο Υπουργός παιδείας κ. Γαβρόγλου. Δείτε ολόκληρη […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 2 Μαρτίου, στη Λέσχη αξιωματικών Κοζάνης, ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Γυναικών Κοζάνης (Φωτογραφίες)

2 Μαρτίου 2019
21:45
Κανένα σχόλιο
Πραγματοποιήθηκε, το βράδυ, του Σαββάτου 2 Μαρτίου, στη Λέσχη αξιωματικών Κοζάνης, ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Γυναικών Κοζάνης.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Η εμφάνιση του Φανού Μπουγδανάθκα, το βράδυ του Σαββάτου 2/3, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης (18 Φωτογραφίες & Βίντεο 10′)

2 Μαρτίου 2019
21:08
Κανένα σχόλιο
  Η εμφάνιση του Φανού Μπουγδανάθκα, το βράδυ του Σαββάτου 2/3, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.                          
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Κοζάνη: Συζήτησαν κι ενημερώθηκαν για το μέλλον της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη χώρα και την περιοχή, παρουσία του Υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου (Φωτογραφίες & Βίντεο)

2 Μαρτίου 2019
20:51
  Εκδήλωση με θέμα: «Το μέλλον της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη χώρα και την περιοχή» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 2 Μαρτίου 2019,στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Ομιλητές ήταν ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, ο Πρύτανης Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας, Αντώνης Τουρλιδάκης και ο Πρύτανης του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας, Στέργιος Γκανάτσιος.      
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Yπουργός Παιδείας, Κ. Γαβρόγλου, για το εάν θα μειωθούν ή θα αυξηθούν οι φοιτητές στην Δυτική Μακεδονία: “Δεν είμαι σε θέση να σας απαντήσω με λεπτομέρεια. Μ’ έναν πρώτο υπολογισμό σε όλες τις πόλεις θα είναι αυξημένη η παρουσία των φοιτητών” (Βίντεο)

2 Μαρτίου 2019
20:36
  Ερωτηθείς, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου, το απόγευμα του Σαββάτου 2/3, στο κτήριο της δημοτικής βιβλιοθήκης Κοζάνης, για το αν, η Δ. Μακεδονία και ειδικά η Κοζάνη, θα έχoyn αύξηση ή μείωση στον αριθμό φοιτητών, μετά τη νέα μορφή που παίρνει το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας, ο Υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου σημείωσε: “Δεν είμαι σε […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Φοιτητές ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας: “Δεν πήραμε ξεκάθαρες απαντήσεις από τον Υπουργό. Ικανοποιηθήκαμε και ναι και όχι” (Βίντεο)

2 Μαρτίου 2019
20:23
  Για τα επαγγελματικά δικαιώματα, το ποσοστό των κατατακτηρίων, τη σίτιση και μια σειρά άλλων ζητημάτων συζήτησαν οι φοιτητές του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, με τον Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου. Δείτε τι είπαν αντιπρόσωποι των φοιτητών (ΣΤΕΦ-ΣΔΟ) του Ιδρύματος.  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ο Υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, απαντά στο ερώτημα για το εαν “εξυπηρετηθήκαν” τοπικοί βουλευτές και αυτοδιοικητικοί στο “μοίρασμα” των τμημάτων του νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Βίντεο)

2 Μαρτίου 2019
20:13
  Ο Υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, απαντά στο ερώτημα για το εαν “εξυπηρετηθήκαν” τοπικοί βουλευτές και αυτοδιοικητικοί στο “μοίρασμα” των τμημάτων του νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Πολύ γέλιο στην παράσταση “Κοζάνη 2146 μ.Χ. – Σώστι τ’ Σκ’ ρκα” – Bίντεο & φωτογραφίες από την παράσταση του Σαββάτου 2/3 (Βίντεο & Φωτογραφίες)

2 Μαρτίου 2019
20:08
  Χρονικά, η παράσταση μας βρίσκει στην Κοζάνη του 2146 μ.Χ. Μία υπερσύγχρονη πολιτεία, όπου το στοιχείο της παραδοσιακής ταυτότητας της πόλης έχει εξαλειφθεί ή καλύτερα περιοριστεί σε έναν πυρήνα της, που αντιτάθηκε στην επέλαση του εκσυγχρονισμού, τη Σκ’ρκα . Υπάρχει κι ένας άλλος πυρήνας που παρέμεινε σταθερός στις παραδόσεις του, οι Πόντιοι της περιοχής. […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Τι απάντησε ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου για τις αντιδράσεις των φοιτητών της ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας: “Θα έχουν τη δυνατότητα, μετά από καταρκτήριες εξετάσεις, να συνεχίσουν στην Πολυτεχνική Σχολή” (Βίντεο & Φωτογραφίες)

2 Μαρτίου 2019
20:01
  Τις αντιδράσεις των φοιτητών της ΣΤΕΦ (Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών) του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας, σχολίασε ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, το απόγευμα του Σαββάτου 2/3, στη βιβλιοθήκη Κοζάνης. “Δεν υποβαθμίζονται τα τμήματᨔ, ξεκαθάρισε αρχικά, ενώ σε ό,τι αφορά τους συγκεκριμένους φοιτητές, σημείωσε, πως: “Θα έχουν τη […]
Διαβάστε περισσότερα

Καταγγελία της «Κίνησης Απελάστε τον Ρατσισμό» Πτολεμαΐδας – Όχι στην απόπειρα τρομοκράτησης αγωνιστών!

2 Μαρτίου 2019
19:17
Η Κίνηση «Απελάστε τον Ρατσισμό» Πτολεμαΐδας καταγγέλλει τη στοχοποίηση του μέλους της Αλέξη Λιοσάτου από ακροδεξιούς εθνικιστές και φασίστες της πόλης. Το ακροδεξιό-εθνικιστικό μόρφωμα «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» σε συνεργασία με τον Δήμο Εορδαίας προχώρησαν τις προάλλες στην κατασκευή εθνικιστικού γκράφιτι στον τοίχο του γηπέδου της πόλης. Κάποιοι πήραν την πρωτοβουλία να γράψουν πάνω στο γκράφιτι το […]
Διαβάστε περισσότερα

Ο Σύλλογος για την καταπολέμησης της ανεργίας και για την ανάπτυξη της περιοχής Αγ. Δημητρίου – Ρυακίου Κοζάνης, για την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου Κοζάνης για τα στελέχη της ΔΕΗ στην υπόθεση με το εξασθενές χρώμιο: “Τον αγώνα αυτόν τον δώσαμε μόνοι μας οι κάτοικοι μέσα από τις γραμμές του συλλόγου απουσία της τοπικής αυτοδιοίκησης”

2 Μαρτίου 2019
19:11
  Η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου Κοζάνης για τα στελέχη της ΔΕΗ οσον αφορά στη μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα με εξασθενές χρώμιο στην περιοχή Αγίου Δημητρίου-Ρυακίου, έρχεται να επιβεβαιώσει τη μη τήρηση περιβαλλοντικών όρων και οτι η λειτουργία της ΔΕΗ δημιουργεί διαχρονικά περιβαλλοντολογικά προβλήματα. Ο σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά τους δικηγόρους μας οι οποίοι συνέβαλαν […]
Διαβάστε περισσότερα

Συγχώνευση και όχι κατάργηση των δυο Τμημάτων Μηχανικών Περιβάλλοντος στη Δυτ. Μακεδονία (του Λ. Τσικριτζή – Καθηγητή ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας)

2 Μαρτίου 2019
18:16
  Οι παρατηρήσεις αφορούν στην κατάργηση του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος και Μηχανικών Αντιρρύπανσης ΤΕ του Τ.Ε.Ι. και τη μετονομασία του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος της Πολυτεχνικής Σχολής σε Τμήμα Χημικών Μηχανικών.   Διαβάστε τη συνέχεια εδώ
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Κοζάνη: 17:50: Παράσταση διαμαρτυρίας, από φοιτητές του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας, έξω από το κτήριο της δημοτικής βιβλιοθήκης Κοζάνης, όπου είναι προγραμματισμένη εκδήλωση με τον Υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου – Ισχυρή αστυνομική δύναμη (Φωτογραφίες)

2 Μαρτίου 2019
18:04
  Παράσταση διαμαρτυρίας, αυτή την ώρα (18:00), από φοιτητές του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας, έξω από το κτήριο της δημοτικής βιβλιοθήκης Κοζάνης, όπου είναι προγραμματισμένη εκδήλωση με ομιλιτή τον Υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου.Το θέμα της συζήτησης είναι «Το μέλλον της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη χώρα και την περιοχή». Οι φοιτητές αντιδρούν και διαφωνούν με συγκεκριμένα σημεία του […]
Διαβάστε περισσότερα

Παναγιωτάκης: Επαφές στην Κίνα για τις λιγνιτικές μονάδες – “Η ΔΕΗ δεν κινδυνεύει”

2 Μαρτίου 2019
17:17
Προσκλητήριο στους εναλλακτικούς παρόχους για νέα συζήτηση εκ του μηδενός για το άνοιγμα της λιανικής απηύθυνε ο πρόεδρος της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκης μιλώντας στο 4ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. Ο ίδιος σημείωσε ότι οι δημοπρασίες ΝΟΜΕ δεν πέτυχαν το στόχο τους ενώ υπεραμύνθηκε της έκπτωσης του 15% που είχε όπως είπε στόχο να αυξηθεί η εισπραξιμότητα της […]
Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο των υποψηφίων στο Δήμο Κοζάνης, της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Σχέδιο Νόμου για τη Συγχώνευση Πανεπιστημίου με ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

2 Μαρτίου 2019
15:50
Κανένα σχόλιο
Από τη δημοσίευση του σχεδίου νόμου για τη συγχώνευση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες που είχαμε εκφράσει ως ΚΚΕ από την αρχή της συζήτησης. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο διαφημίζει την αναδιάρθρωση της Ανώτατης Εκπαίδευσης, στη λεγόμενη «νέα χωροταξία της Ανώτατης Εκπαίδευσης», με τις συγχωνεύσεις […]
Διαβάστε περισσότερα

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 6.15 τα Ποντιακά Σωματεία Κοζάνης σας προσκαλούν στην κεντρική πλατεία

2 Μαρτίου 2019
15:25
Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 6.15 τα Ποντιακά Σωματεία Κοζάνης σας προσκαλούν στην κεντρική πλατεία σε μία όμορφη παράσταση που θα έχουμε για τις εκδηλώσεις της Αποκριάς! Όλοι μαζί σ’ έναν κύκλο! Η Κοζάνη είναι μία πόλη γεμάτη Παράδοση! Η Αποκριά της Αυθεντική και Παραδοσιακή! Σας περιμενουμε !
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ώρα 15:00: Έτοιμη η σκηνή για τη σημερινή συναυλία των Locomondo στην Κοζάνη (Φωτογραφία)

2 Μαρτίου 2019
15:16
Κανένα σχόλιο
  Έτοιμη η σκηνή για τη σημερινή συναυλία των Locomondo στην Κοζάνη. Η συναυλία είναι προγραμματισμένη στις 21:00.  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Κοζάνη: Ο Υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου από την ανεγειρόμενη Πανεπιστημιούπολη Δ. Μακεδονίας στην ΖΕΠ: “Οι επενδύσεις που έχει κάνει η Περιφέρεια, είναι εντυπωσιακές σε θέματα εκπαίδευσης. Ήρθαμε εδώ να δούμε τα έργα από κοντά και να χαρούμε πραγματικά για την πρόοδο τους” (Βίντεο & Φωτογραφίες)

2 Μαρτίου 2019
15:03
  Επίσκεψη στην υπό ανεγειρόμενη Πανεπιστημιούπολη Δ. Μακεδονίας στην ΖΕΠ, στην Κοζάνη, πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο 2/3, ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου, ενώ λίγο νωρίτερα συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη στο γραφείο του στη ΖΕΠ Κοζάνης. Ο υπουργός σχολιάζοντας το έργο τόνισε: “Οι επενδύσεις που έχει κάνει η Περιφέρεια, είναι […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Γ. Κασαπίδης: “Aτυχείς δηλώσεις και βαρύτατοι χαρακτηρισμοί της κας Γεροβασίλη για πολίτες της Πτολεμαΐδας και τους αστυνομικούς της Δ. Μακεδονίας ” (Βίντεο)

2 Μαρτίου 2019
14:04
  Να σχολιάσει τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Πτολεμαΐδα κατά την επίσκεψη της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη κλήθηκε να σχολιάσει στο kozan.gr, σήμερα Σάββατο 2/3. ο βουλευτής Κοζάνης & υποψήφιος Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης. Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Γ. Θεοφύλακτος, μετά την καταδικαστική απόφαση για τα στελέχη της ΔΕΗ στην υπόθεση του εξασθενούς χρωμίου σε χωριά του Ελλησπόντου: “Πολύ σωστά αναφέρει ο φίλος Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ (και χωριανός!) Γιώργος Αδαμίδης”

2 Μαρτίου 2019
13:05
Πολύ σωστά αναφέρει ο φίλος Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ (και χωριανός!) Γιώργος Αδαμίδης ότι πρέπει ένας ανεξάρτητος φορέας, πιθανόν και από την ΕΕ ή διεθνώς αναγνωρισμένος, να γνωματεύσει για το θέμα του εξασθενούς χρωμίου. Ορθώς αναφέρει και για τα στελέχη της ΔΕΗ. Πρέπει, όμως, όλοι μας να προτάξουμε την υγεία των κατοίκων του Ρυακίου – Αγίου […]
Διαβάστε περισσότερα

Αποχωρεί ή παραμένει στις εκλογές ο Δ. Λαμπρόπουλος;

2 Μαρτίου 2019
13:00
Σε δίλημμα βρίσκεται ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτρης Λαμπρόπουλος ενόψει των εκλογών του Μαΐου. Η συνάντηση της Παρασκευής 1 Μαρτίου στη Νεάπολη δημιούργησε έντονο προβληματισμό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του siera fm, οι αντιδήμαρχοι Τσαρτσαμπαλίδης, Ζιάρα και Καρακουλάκης, ξεκαθάρισαν πως υπό τις παρούσες συνθήκες δεν θα ακολουθήσουν σε μια εκλογική αναμέτρηση που δεν έχει πιθανότητες επιτυχίας. […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Tελέστηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου 2/3, τρισάγιο στο μνημείο πεσόντων Αστυνομικών (Φωτογραφίες & Βίντεο)

2 Μαρτίου 2019
12:57
Κανένα σχόλιο
  Τo A΄ Ψυχοσσάβατο κάθε έτους έχει καθιερωθεί από την Π.Ο.ΑΣ.Υ. ως ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ υπέρ των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.  Γι’ αυτό το λόγο σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2019,  τελέστηκε τρισάγιο στο μνημείο πεσόντων Αστυνομικών στην Πτολεμαΐδα, που βρίσκεται έναντι του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γ. […]
Διαβάστε περισσότερα

Με αφορμή το αυριανό παιχνίδι ( 03/03/2019 ) του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΦΟΥΦΑ, το σημαντικότερο παιχνίδι για όλο το νομό της τελευταίας δεκαετίας τουλάχιστον (Του Σάββα Σαλτσίδη)

2 Μαρτίου 2019
12:36
  Με αφορμή το αυριανό παιχνίδι ( 03/03/2019 ) του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΦΟΥΦΑ θα ήθελα να εκφράσω κάποιες απορίες ως απλός φίλαθλος αλλά και ως παράγοντας που αγαπάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τον ενδιαφέρει η εξέλιξη ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου της Κοζάνης. Κατά γενική ομολογία ίσως είναι το σημαντικότερο παιχνίδι για όλο το νομό της τελευταίας δεκαετίας […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Τελετή ετήσιου Μνημόσυνου για τους νεκρούς που έπεσαν υπέρ της ελευθερίας και ανεξαρτησίας της Πατρίδας μας, πραγματοποιήθηκε, στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο Κοζάνης, το πρωί του Σαββάτου 2/3

2 Μαρτίου 2019
12:32
Κανένα σχόλιο
  Τελετή ετήσιου Μνημόσυνου για τους νεκρούς που έπεσαν υπέρ της ελευθερίας και ανεξαρτησίας της Πατρίδας μας, πραγματοποιήθηκε, στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο Κοζάνης, το πρωί του Σαββάτου 2/3, λίγο μετά τις 11.  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με το συνδυασμό του Ε. Σημανδράκου, ο Δημήτριος Αραπίδης

2 Μαρτίου 2019
11:58
  Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με το συνδυασμό του Ε. Σημανδράκου, στις εκλογές του Μαΐου, στο δήμο Κοζάνης, θα είναι ο Δημήτριος Αραπίδης. Γεννήθηκε στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης το 1988 κι από το 2016 δραστηριοποιείται ενεργά στον κτηνοτροφικό τομέα, ενώ παράλληλα εργάζεται στα οχτάμηνα της ΔΕΗ στον Τομέα λειτουργίας. Διετέλεσε πρόεδρος […]
Διαβάστε περισσότερα

Ο Φανός Μπουντανάθκα σε παλιότερες εποχές (της Φανής Φτάκα)

2 Μαρτίου 2019
11:51
Κανένα σχόλιο
Σήμερα ανάβει ο Φανός Μπουντανάθκα. Αξίζει νομίζουμε ένα μικρό αφιέρωμα τιμής στους ανθρώπους του Φανού, που τον διοργάνωναν προπολεμικά και μεταπολεμικά μέχρι και το 1983, που πέρασε η διοργάνωση της Αποκριάς υπό την αιγίδα του Δήμου. Τα Μπουντανάθκα ήταν ένας τους ιστορικούς Φανούς της πόλης με συνεχή παρουσία στις Απόκριες όλα τα χρόνια, ακόμα και […]
Διαβάστε περισσότερα

Eπιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: “Για ποιόν λόγο τα αστικά της Πτολεμαΐδας, και μιλάμε για μια ιδιωτική επιχείρηση, έχει καταλάβει το ένα τέταρτο του μοναδικού πάρκινγκ της πόλης, για να σταθμεύει τα λεωφορεία;”

2 Μαρτίου 2019
11:45
Αγαπητό kozan, Γίνεται συνέχεια λόγος για το παράνομο παρκάρισμα στους πεζόδρομους γύρω από το κέντρο της Πτολεμαΐδας. Σχεδόν κανείς όμως δεν δίνει κάποια λύση, εκτός τον έλεγχο και τα πρόστιμα βέβαια. Τα αυτοκίνητα είναι κάποιες φορές απαραίτητα εργαλεία. Και κάπου πρέπει να τα σταθμεύσεις. Για να απαιτείς από τους πολίτες να είναι νόμιμοι, θα πρέπει […]
Διαβάστε περισσότερα

Συνελήφθη 22χρονος στην Κοζάνη για παράβαση του νόμου περί όπλων και απείθεια

2 Μαρτίου 2019
11:41
Κανένα σχόλιο
Συνελήφθη χθες, (01-03-2019) το βράδυ στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, 22χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και για απείθεια. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, συνελήφθη ο 22χρονος, διότι αρνήθηκε τον αστυνομικό έλεγχο και κατελήφθη να κατέχει […]
Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Ν.Τ. Κοζάνης-Γρεβενών: “Είναι ηθικά και πολιτικά ανεπίτρεπτο να μην υπάρχει καμία πρόνοια για τους ήδη Πτυχιούχους Μηχανικούς Τ.Ε.”

2 Μαρτίου 2019
10:09
Με αφορμή την «φιέστα» που λαμβάνει χώρα το Σάββατο, 2 Μαρτίου, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας με τίτλο : Το μέλλον της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη χώρα και την Περιοχή Δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετάσχουμε σε τέτοιου είδους προκλητικές εκδηλώσεις που προκαλούν το κοινό αίσθημα των πτυχιούχων ΤΕΙ συνολικά ! Τον τελευταίο χρόνο είμαστε μάρτυρες του δράματος […]
Διαβάστε περισσότερα