kozan.gr: Πραγματοποιήθηκε το βράδυ, της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου, η κοπή πίτας του τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ15  “I.Trantas” Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

16 Φεβρουαρίου 2020
23:54
  Πραγματοποιήθηκε το βράδυ, της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου,  η κοπή πίτας του τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ15  “I.Trantas” Κοζάνης.  
Διαβάστε περισσότερα

H Ολυμπιακή, το φρέσκο γάλα, η ΔΕΗ και ο κοινός παρονομαστής (του Γιάννη Γκουντιού)

16 Φεβρουαρίου 2020
22:45
  Μέρος 1ο: Η ΟΛΥΜΙΑΚΗ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ έγινε ζημιογόνος εταιρία του δημοσίου με έδρα …την πλέον τουριστική και μεταναστευτική χώρα στον κόσμο. Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ «έμπαινε μέσα» και προκαλούσε ζημιά στον Έλληνα φορολογούμενο. Να γιατί. Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ήταν άνδρο μεγαλοσυνδικαλιστών οι οποίοι ανεβοκατέβαζαν τα αεροπλάνα ότι ώρα ήθελαν και έπαιρναν όσα λεφτά ήθελαν και ακόμα παραπάνω, […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε, στο στέκι του συλλόγου, το βράδυ της Κυριακής 16/2, ο πολιτιστικός σύλλογος Σκ’ρκας – Oι “προειδοποιήσεις” του Προέδρου του Φανού Λ. Κουζιάκη στην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ε. Κοϋμτζίδου σχετικά με το φλουρί (Φωτογραφίες & Βίντεο)

16 Φεβρουαρίου 2020
22:11
  Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε, στο στέκι του συλλόγου, το βράδυ της Κυριακής 16/2, ο πολιτιστικός σύλλογος Σκ’ρκας.    
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Η θεατρική ομάδα “Ταξιδευτές του θεάτρου” παρουσίασε, το βράδυ της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου, στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης, την παράσταση «ΑΣΚΗΤΙΚΗ» Ν. Καζαντζάκη (Φωτογραφίες & Βίντεο)

16 Φεβρουαρίου 2020
21:40
Κανένα σχόλιο
  Η θεατρική ομάδα «Ταξιδευτές του θεάτρου» παρουσίασαν, το βράδυ της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου, στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης, την παράσταση «ΑΣΚΗΤΙΚΗ» Ν. Καζαντζάκη.  Οι Ταξιδευτές του θεάτρου (18 παιδιά από 11 σχολεία) επί 5 μήνες ασκήθηκαν στο έργο και γνώρισαν τι κρύβεται πίσω από τα φαινόμενα, αυτό που ζει το άτομο και η κοινωνία σήμερα. […]
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Μηχανικών Αυτοκινήτων Κοζάνης

16 Φεβρουαρίου 2020
21:29
Κανένα σχόλιο
  Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία τους στον ετήσιο χορό του συλλόγου. Με την παρουσία τους μας τίμησαν Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ ΚΟΖΑΝΗΣ Κ Σαρρής Η σύσσωμη η Διοίκηση της ΟΒΕΑΜΜΕ Ο σύλλογος Μηχανικών Θεσσαλονίκης Ο σύλλογος Μηχανικων Κατερίνης Ο σύλλογος Μηχανικών Πτολεμαίδας. Ο Σύλλογος […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Γλέντησαν, με το μουσικό σχήμα του Στέργιου Κάλτσιου, το μεσημέρι της Κυριακής 16/2, οι αθλητές κι οι φίλοι του Εθνικού Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

16 Φεβρουαρίου 2020
20:43
Κανένα σχόλιο
Ο Εθνικός Κοζάνης, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, διοργάνωσε τον ετήσιο χορό του, το μεσημέρι της Κυριακής 16/2. Όσοι βρέθηκαν εκεί διασκέδασαν με το μουσικό σχήμα του Στέργιου Κάλτσιου.    
Διαβάστε περισσότερα

Γ’ Εθνική: Κοζάνη: ΑΕ Ποντίων – Σούλι Παραμυθιάς 3-1

16 Φεβρουαρίου 2020
20:22
  Κυριακάτικο ντέρμπι στο ΔΑΚ Κοζάνης παρουσία αρκετού κόσμου για τους γηπεδούχους, όσο και για τους 50 φιλάθλους  των φιλοξενούμενων που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου. Οι συνθήκες ιδανικές για ποδόσφαιρο με δύο εξαιρετικές ομάδες του 4ου  Ομίλου της Γ ‘ Εθνικής Κατηγορίας. Από την μια η γηπεδούχος ΑΕΠ ως πρωτοπόρος της βαθμολογίας  και από την […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Mε πολύ κόσμο, χθες Σάββατο 15/2, η επίσημη έναρξη λειτουργίας για το cafe – bar – εστιατόριο”Αλσος” στον Αγ. Δημήτριο (Βίντεο & Φωτογραφίες)

16 Φεβρουαρίου 2020
19:23
  Mε πολύ κόσμο, χθες Σάββατο 15/2, η επίσημη έναρξη λειτουργίας για το cafe – bar – εστιατόριο “Αλσος” στον Αγ. Δημήτριο.  
Διαβάστε περισσότερα

Στιγμές του αγώνα ΦΣ Κοζάνη – ΦΣ Εορδαϊκός 3-1 (Bίντεο)

16 Φεβρουαρίου 2020
18:50
Στιγμές … του αγώνα ΦΣ Κοζάνη – ΦΣ Εορδαϊκός 3-1
Διαβάστε περισσότερα

Μία ζυθοποιία από την Κοζάνη που στοχεύει να κατακτήσει τις αγορές – Συνέντευξη το ΑΠΕ – ΜΠΕ

16 Φεβρουαρίου 2020
17:32
Το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα, και δεν ήταν άλλο από το να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα και τη μεταποίηση. Τρία νεαρά αδέρφια από την Κοζάνη, ο 18χρονος Θωμάς, και οι 22χρονοι Δημήτρης και Γιώργος Περτσινίδης, επέλεξαν να παραμείνουν στην Ελλάδα, να επιχειρήσουν και να φτιάξουν την ομώνυμη ζυθοποιία με έδρα τη βόρεια Ελλάδα, καθώς όπως […]
Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός της μπύρας Σούρδος: Τι καλύτερο από μια εξάδα μπύρες για την Τσικνοπέμπτη;

16 Φεβρουαρίου 2020
11:57
Κανένα σχόλιο
Η ζυθοποιία Περτσινίδης λόγω των γιορτών και επειδή πλησιάζει η τσικνοπέμπτη σας δίνει την ευκαιρία να είστε ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουνε μία εξάδα μπύρες Σούρδος House Ale. Η μπύρα Σούρδος από την τοπική Ζυθοποιία Περτσινίδης αποτελεί την αποκριάτικη μπύρα της φετινής Κοζανίτικης Αποκριάς. Πατήστε το παρακάτω λινκ για να δείτε τον τρόπο […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Πτολεμαίδα: Αποξηλώνονται κι απομακρύνονται 12 τσιμεντένιες κολόνες ηλεκτροφωτισμού επι της οδού 25ης Μαρτίου – Τι λέει για το θέμα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Εορδαίας Νικόλαος Φουρκιώτης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

16 Φεβρουαρίου 2020
11:24
    Αποξηλώνονται κι απομακρύνονται 12 τσιμεντένιες κολόνες ηλεκτροφωτισμού επί της οδού 25ης Μαρτίου στην Πτολεμαίδα. Τι λέει για το θέμα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Εορδαίας  Νικόλαος Φουρκιώτης.      
Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτική συνάντηση μεταξύ του κου Περιφερειάρχη και της Δημοτικής Κίνησης

16 Φεβρουαρίου 2020
11:13
  Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου συνάντηση μεταξύ του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη και αντιπροσωπείας της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις». Η συνάντηση έγινε μετά από αίτημα της Δημοτικής Κίνησης και είχε ως αντικείμενο την κοινοποίηση των θέσεων της στον κο Περιφερειάρχη για την Δίκαιη Μετάβαση, καθώς και την ενημέρωσή του σχετικά με […]
Διαβάστε περισσότερα

Το τίμημα της …αγχωμένης απολιγνιτοποίησης: Φτώχια, απολύσεις και νταμάρια με φωτοβολταικά made in Germany (Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΡΒΑΛΙΑ – hellasjournal.com)

16 Φεβρουαρίου 2020
09:50
Ένα στέλεχος της μνημονιακής κυβέρνησης Σαμαρά, πολιτικό όχι υπηρεσιακό, που υπήρξε αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας αρκετών διαβουλεύσεων με τους Τροικανούς, μου εκμυστηρεύθηκε, πριν μερικά χρόνια, πώς έβλεπε να διαπραγματεύονται με τους ξένους, κορυφαίοι υπουργοί εκείνης της περιόδου. «Ο Στουρνάρας», μου είπε, «δεν είχε και πολλά να χωρίσει με τους δανειστές. Στα λίγα που τον ενδιέφεραν […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Kοζάνη: Ωραίο γλέντι, με χάλκινα και ποντιακά, το βράδυ του Σαββάτου 15/2, στον “Ακρίτα” στα Αλωνάκια, στον ετήσιο χορό του συλλόγου Πτυχιούχων Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Αυτ/νητων & Μηχανημάτων Ν. Κοζάνης “Ο Άγιος Ιλαρίων” (Βίντεο & Φωτογραφίες)

16 Φεβρουαρίου 2020
09:32
Κανένα σχόλιο
  Ωραίο γλέντι, με χάλκινα και ποντιακά, το βράδυ του Σαββάτου 15/2, στον “Ακρίτα” στα Αλωνάκια Kοζάνης, στον ετήσιο χορό του συλλόγου Πτυχιούχων Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Αυτ/νητων & Μηχανημάτων Ν. Κοζάνης “Ο Άγιος Ιλαρίων”.          
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε η κοινή συνεδρίαση των κοινοτήτων της Δ.Ε. Καμβουνίων (Τρανοβάλτου, Μικροβάλτου, Ελάτης) – Καταγραφή θεμάτων για προώθηση επίλυσης

16 Φεβρουαρίου 2020
07:09
Με πρωτοβουλία του προέδρου της τοπικής κοινότητας Τρανοβάλτου Αχιλλέα Ντοβόλη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου 2020 κοινή συνεδρίαση των τοπικών συμβουλίων των Τ.Κ. της δημοτικής ενότητας Καμβουνίων (Τρανοβάλτου, Ελάτης και Μικροβάλτου) του Δήμου Σερβίων, για συζήτηση προτάσεων και λήψη αποφάσεων για θέματα που αφορούν όλες τις τοπικές κοινότητες. Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν ο […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Πολύ κέφι στον Αποκριάτικο χορό της Θρακικής Εστίας Εορδαίας, το βράδυ του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου (Φωτογραφίες & Βίντεο)

16 Φεβρουαρίου 2020
01:46
Κανένα σχόλιο
  Πολύ κέφι στον Αποκριάτικο χορό της Θρακικής Εστίας Εορδαίας, το βράδυ του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:     
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Έκοψε την πίτα του, το βράδυ του Σαββάτου 15/2, το Περιφερειακό Τμήμα Δ. Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου (40 Φωτογραφίες & Βίντεο 6′)

16 Φεβρουαρίου 2020
01:06
  Η ετήσια εκδήλωση του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, για την κοπή της βασιλόπιτας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 20:00 στο Villa Mezedes στην Κοζάνη.
Διαβάστε περισσότερα