Ευχαριστήριο στο γιατρό Νίκο Ελευθεριάδη (Γράφει ο Ιάκωβος Ξυδάς)

24 Δεκεμβρίου 2020
13:58
Κανένα σχόλιο

Βαδίζοντας στην έκτη δεκαετία της ζωής μου, έχω αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα υγείας προσωπικά και οικογενειακά, άλλοτε μικρά και ασήμαντα και άλλοτε σημαντικά.

Έχοντας μόλις επανέλθει από την τελευταία μεγάλη περιπέτεια της υγείας μου, θα ήθελα δημόσια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, την δική μου και όλης της οικογένειάς μου, στο δικό μας γιατρό, εξαίρετο επιστήμονα και άνθρωπο, Νίκο Ελευθεριάδη.

Φίλε Νίκο, με την μεγάλη σου επιστημονική εμπειρία και γνώση, με την ενθάρρυνση και τις κατευθύνσεις που μας έδωσες, αποφύγαμε καταστάσεις που δεν είχαν επιστροφή.

Εύχομαι να σε έχει ο Θεός πάντα καλά και να συνεχίσεις να ασκείς το λειτούργημα σου με τον ίδιο πάντα τρόπο, τόσο στην περιοχή μας όσο και Πανελλαδικά.

Είναι ευλογία για τον τόπο μας να έχει δίπλα του Επιστήμονες σαν και σένα, που είναι περιζήτητοι παντού.

Ιάκωβος Ξυδάς

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.