Kozan.gr: Πιάστηκαν στα χέρια – Ένταση, διαπληκτισμοί και επεισόδια στην έναρξη των εργασιών του εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης – Έπεσε κάτω ο Οργανωτικός Γραμματέας του Συνεδρίου Σ. Μάστορας – Για θέατρο τον κατηγόρησαν από την Ταξική Ενότητα (ΠΑΜΕ) – “Παιδιά μας παίρνουν τα χαρτιά, αστυνομία, τραβήξτε βίντεο”, φώναζε ο Σ. Μάστορας- Παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα (Βίντεο μεγάλης διάρκειας με τα περισσότερα επεισόδια που σημειώθηκαν)

13 Ιουνίου 2021
10:35

 

Ένταση, διαπληκτισμοί και μικροεπεισόδια στην έναρξη των εργασιών του 37ου εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει σήμερα Κυριακή το πρωί στην αίθουσα του οικογενειακού κέντρου Event Plaza στα Πετρανά Κοζάνης. Η διαφωνία σημειώθηκε όταν η Γραμματεία του Συνεδρίου κι ο Οργανωτικός Γραμματέας του Συνεδρίου Σ. Μάστορας δε δέχτηκε τη νομιμοποίηση και τη συμμετοχή συνέδρων σωματείων που πρόσκεινται στην Ταξική Ενότητα (ΠΑΜΕ), υποστηρίζοντας ότι τα σωματεία αυτά δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις κι επεισόδια. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και παρενέβη. Να θυμίσουμε ότι αντίστοιχα επεισόδια υπήρξαν και στο προηγούμενο Συνέδριο του Εργατικού κέντρου Κοζάνης. Δείτε τα πλάνα που κατέγραψε το kozan.gr

 

 

Βίντεο με δήλωση του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γ. Αδαμίδη που βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει τις εργασίες του συνεδρίου

26 σχόλια

  • Ντροπή τους. Από αυτά τα ξεφτιλίκια και τους θεατρινισμούς ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη και πηγαίνουν σε άλλες πόλεις να συμμετάσχουν σε διαδηλώσεις.

  • Κάτι κουρασμένα παλικάρια απο την πολύ δουλειά.

    Πέρα από την πλάκα.
    Υπάρχει όντως η υποχρέωση να είναι τα σωματεία οικονομικά τακτοποιημένα;
    Αν ναι, η ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ όντως δεν είανι οικονομικά τακτοποιημένη;
    Αν όντως δεν είναι γιατί δεν είστε;
    Και αφού δεν είστε γιατί επιμένετε να παραβιαστεί το καταστατικού του ΕΚΚ;

  • Επαγγελμα συνδικαλιστης!!!! Η καταντια της χωρας!!! Αριστεροι,κεντρωοι,δεξιοι καλοβολεμενοι και καλοπληρωμενοι!!! Αλλα μετα μας φταινε οι δανειστες για την καταντια μας!!!! 100 χρονια μνημονια και λιγα ειναι!!!!

  • Ο παππούς μου έλεγε. Είδες φαΐ, κάτσε, είδες ξύλο φύγε. Τώρα που τελείωσε το φαΐ, άρχισε το ξύλο….. Για να φεύγω…

  • Αυτοί οι τύποι εκπροσωπούν τους εργαζόμενους εδώ και δεκαετίες, δεν είναι αριστεροί,δεξιοί κτλ , είναι επαγγελματίες συνδικαλιστές, καρεκλάκιδες και εσείς τρέχατε να αγωνιστητε για να ξαναβολευτούν! Αυτοί είναι ένοχοι, εσείς?

  • Τακτοποιημένο οικονομικά δεν είναι και το κόμμα της ΝΔ Από τα δάνεια τι μας λέει ο κ. Μάστορας. Πάντως οι τα μέλη τας ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟς δεν ήξεραν τι να κάνουν αντί να προφυλαξουν τον γραμματέα τραβουσαν βίντεο ελα χριστε και παναγια

  • Όλοι εσείς ξεπουλήσατε τους συναδέλφους και συνβαλατε στην καταστροφή της περιοχής κ της ΔΕΗ που σας τάιζε τόσα χρόνια με χρυσά κουτάλια.θα έπρεπε να ντρέπεστε κ να παραιτηθείτε όλοι εσείς οι επαγγελματίες εργατοπατερες που καταστρέψαμε τα πάντα.

  • Σημερα και μια μερα στη πολη της Κοζανης θα παιξει ο θιασος “ΕΙΔΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΕ”μη τη χασει κανεις.στο τελος της παραστασης θα μοιραστουν κουκουρουκου

  • Είπα και εγώ, σήμερα στα καφέ της Πτολεμαΐδας έλειπε μια μυρωδιά, αυτή των πούρων. Και νά που μαζεύτηκαν και μαλώνουν ποιος θα κάνει το μεγαλύτερο πούρο. Κατάντια απλά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.