kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στην Κοζάνη

22 Μαρτίου 2018
10:38

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, που αποκαλύπτει το πολιτικό πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην περιοχή, η  Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά θα είναι εκείνη που θα τιμήσει, εκτός συγκλονισιτκού απροόπτου, με την παρουσία της, τις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Κοζάνη.

Η Χύτρα

7 σχόλια

  • Στην ίδια εξέδρα όσοι ξεπουλάνε τη ΔΕΗ και ο Καρυπίδης ! Την ίδια ωρα που γράφετε το νομοσχέδιο του ξεπουλήματος; Και θα χειροκροτάνε και εκείνοι απο το πλήθος που έκραζαν το 2014 γερμανοτσολιάδες τους τότε βουλευτές;

  • Κυρία Κουντουρά πια η διαφορά του προηγούμενου μνημονίου που διαφωνήσατε με το μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ
    Συμφωνείτε με την λύση που προτείνει ο κύριος ΥΠΕΞ
    Ξέχασα τώρα είστε υπουργός
    Από εσάς ποτέ θα απελευθερωθούμε
    Φαντάζομαι σύντομα

    • Εσυ να ξαναγραψεις οταν μαθεις να ξεχωριζεις τις αντωνυμιες απο τα χρονικα επιρρηματα. Κανεις κ πνευμα με στομφο.

      Τοση εμπαθεια κ συμπλεγμα μαζεμενη. Εμ βεβαια περασε πολυς καιρος που χαθηκε η κουταλα. Και απο Τοπικη Αυτοδιοικηση οσο κ απο Κεντρικη εξουσια. Εχει φτασει στα ορια λυσσας η αδημονια..Απολαυστικος ο πονος σε αυτους που εφεραν την χωρα σε βιντεοσκοπημενα μνματα στο Καστελοριζο και στους οπαδους παρατρεχαμενους τους.

  • Ούτε με το καστελοριζο ούτε με τους νέους γερμανοτσολιάδες αλλά και τους υπαλλήλους ξένων κέντρων αποφάσεων με αποφάσεις είσαι βάρος της χώρας και του λαού
    Για το έργο μου πάντα περήφανος εξ ίδιων μην κρίνεται τα αλλότρια

  • ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2060 ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ???????????

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.