kozan.gr: Συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Σπάρτακος – Πρόεδρος ο Μ. Μόσχου και Γραμματέας ο Σ. Μάστορας – Αποχώρησε από τη διαδικασία η παράταξη του Ν. Παλάσκα (Bίντεο & Φωτογραφίες)

26 Μαρτίου 2018
11:52

Mε μοναδικό θέμα τη  συγκρότηση σε σώμα, του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, για την επόμενη τριετία, πραγματοποιήθηκε, σήμερα Δευτέρα, ειδική συνεδρίαση στα γραφεία του Σπάρτακου στην Πτολεμαίδα.  Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Μ. Μόσχου και Γραμματέας ο Σ. Μάστορας. Αποχώρησε η παράταξη του Ν. Παλάσκα, διαμαρτυρόμενη για τ’ ότι δεν έλαβε εκπρόσωπός της τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

Η νέα σύνθεση του 31μελούς συμβουλίου έτσι όπως προέκυψε από τη διαδικασία της σημερινής ψηφοφορίας κατά τη διάρκεια του Δ.Σ, έχει ως εξής:

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ:

(ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑ)

  1. ΜΟΣΧΟΥ ΜΟΣΧΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

  2. ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  3. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ

  4. ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΑΜΙΑΣ

  5. ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  6. ΜΑΝΩΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΡΓ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  7. ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

  8. ΤΑΤΑΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Β΄. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

  9. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ε.Σ.ΣΤΑΘΜΩΝ

  10. ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ε.Σ. ΟΡΥΧΕΙΩΝ

  11. ΝΤΑΜΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ.

  12. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΥΠ. ΤΥΠΟΥ

  13. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΣ Β΄. ΤΑΜΙΑΣ

  14. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ

  15. Ο ΣΥΜΒ. ΤΟΠ. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΑ ΟΡΙΣΘΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

  16. ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ ΦΑΝΗΣ

  17. ΚΙΤΜΙΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  18. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  19. ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  20. ΑΡΤΑΧΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  21. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  22. ΒΑΡΔΑΝΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  23. ΤΡΕΜΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  24. ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

  25. ΤΖΙΟΥΜΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  26. ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

  27. ΑΝΝΟΥΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  28. ΠΑΛΑΣΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  29. ΚΟΤΑΖΑΙΤΣΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

  30. ΓΚΕΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

  31. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1 ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

2 ΖΑΡΚΟΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

3 ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΟΣ

4 ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΟΣ

5 ΠΑΝΤΟΦΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΕΛΟΣ

6 ΧΑΙΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΛΟΣ

7 ΤΕΜΟΥΣΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΕΛΟΣ

Γραφείο Τύπου

 

 

13 σχόλια

  • Δεν βλέπω κανέναν από τους εκλεγμενους, ειδικά οι εργαζόμενοι στα υπερβαρεα, που να μην είναι….. Συνταξιούχοι. Κρίμα οι αγώνες για την θεσμοθετηση των υπερβαρεων

  • ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΑΡΟΔΙΑ.ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΩ….ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ………………………

  • Μήπως μπορείτε να δημοσιεύσετε δημόσια και τον Οικονομικό Απολογισμό για να δούμε πόσα χρήματα εισπράξατε την προηγούμενη τριετία που αν δεν κάνω λάθος ξεπερνούν κατά πολύ τις 750.000 Χιλιάδες Ευρώ και τι παρουσιάσατε ως υπόλοιπο ταμείου που πάλι εάν δεν κάνω λάθος ήταν 784 επτακόσια ογδοντα τέσσερα ευρώ!!!!
    Τα υπόλοιπα που είναι;;;

  • Μία από τα ίδια!!!
    Οι ίδιοι συνεχίζουν και πάλι.
    Το πρώτο πού άκουσα είναι και πάλι η Αθήνα.
    Νέα διόδια πολλές αποδείξεις αλλά δεν πειράζει τα κορόιδα θα πληρώσουν τα έξοδα σας με την έκτακτη εισφορά των 8 ευρώ. Διαγραφή όλοι από τον Σπάρτακο

    • Ρε φίλε, δεν βαρέθηκες, κάθε φορά που λες να διαγραφούν όλοι απο τον Σπάρτακο αυτοί γίνονται περισσότεροι, βρες κατι άλλο τέλος πάντων …

  • Η δημοκρατια απο τους δημοκρατες στο μεγαλειο της.Παλασκα την πληρωσες γιατι ζητησες το ποθεν αισχες του προεδρειου και του ταμια. Αν καταλαβατε καλα δεν θελουν αυτους που τους ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ””””

  • Καλά θα κάνουν όσοι εργαζόμενοι εμπιστεύθηκαν τους συγκεκριμένους, να μην διαμαρτύρονται και λένε το “πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι”.
    Ας είναι σίγουροι ειδικά οι νέοι εργαζόμενοι ότι, με παλιά υλικά δεν κτίζονται καινούρια σπίτα.
    Σε λίγο καιρό, σε πολύ λίγο θα δείτε το τι θα πάθει η περιοχή μας και οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ.
    Τότε όμως θα είναι πολύ αργά.
    Αλήθεια και κάτι άλλο: Να εφαρμοστεί το λεγόμενο “πόθεν έσχες” και στα προεδρεία όλων των συνδικάτων ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
    Αν ΝΑΙ, δεν έχουν απ το να το ζητήσουν και να γίνει έλεγχος από ορκωτές λογιστές.

  • Η έκτακτη εισφορά στα εκκαθαριστικά Μαρτίου εφαρμόστηκε ως ψηφισθείσα πρόταση της από 16ης Φεβρουαρίου 2018 Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου (έπειτα από σχετική -τότε- πρόταση προκειμένου να καλυφθούν τα επερχόμενα έξοδα της εκλογικής διαδικασίας αλλά και οι δαπάνες που σχετίζονται με τις επερχόμενες κινητοποιήσεις ενάντια στο ξεπούλημα μονάδων της ΔΕΗ).Η εισφορά κρίθηκε επιβεβλημένη.
    Γιατί εσείς κύριοι πονηρουληδες στον σπάρτακο δεν ανακοινώσατε άμεσα την απόφαση αυτήν στα μέλη σας και την είχατα κρυφή και την εμφανίσατε μετά τις εκλογές του σωματείου.Γιατί άραγε….Μήπως θα ξεγράφονταν πολλοί…??

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.