2ο Φεστιβάλ Πτολεμαΐδας – Η πόλη γιορτάΖΕΙ Με απόλυτη επιτυχία συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις της 6ης μέρας

27 Μαρτίου 2018
19:57
Κανένα σχόλιο

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Πτολεμαΐδας – Η πόλη γιορτάΖΕΙ χθες Δευτέρα 26 Μαρτίου.

Το μεσημέρι το κοινό είχε την ευκαιρία να επισκεφυτεί για δεύτερη μέρα τον Αρχαίο Μακεδονικό Τάφο που βρίσκεται στον αρχαιολογικό χώρο της Σπηλιάς Αγίας Παρασκευής.

Κατενθουσιασμένοι έμειναν όσοι συμμετείχαν στα σεμινάρια υποκριτικής του Γιώργου Παπαγεωργίου με τίτλο “Κώδικες Υποκριτικής: Ο αυτοσχεδιασμός ως μέσο αφήγησης” και Λευτέρη Γιοβανίδη με τίτλο “Λεκτικός Αυτοσχεδιασμός”.

Η βραδιά ξεκίνησε με την συναυλία του Κώστα Θωμαΐδη, ο οποίος συμπράττοντας με τους εξαιρετικούς μουσικούς, Θύμιο Παπαδόπουλο στα πνευστά και Λάζαρο Τσαβδαρίδη στο πιάνο, παρουσίασαν τα λυρικά τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και μας χάρισαν μια μαγική βραδιά γεμάτη μελωδίες και αγαπημένες μουσικές. Στο Αμφιθέατρο του Ποντιακού Συλλόγου, το οποίο ήταν ασφυκτικά γεμάτο, επικρατούσε η απόλυτη σιωπή μιας και κανείς δεν ήθελε να χάσει στιγμή από την μυσταγωγική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι κορυφαίοι καλλιτέχνες.

Παρακολουθείστε video εδώ

Αργότερα, στο Baccara Bar σε ένα τελείως διαφορετικό κλίμα, οι Polkar απογείωσαν την βραδιά με το κέφι και την ζωντάνια τους. Το νεανικό συγκρότημα, με frontman τον ταλαντούχο Γιώργο Παπαγεωργίου, αλλά και αξιόλογους μουσικούς να τον πλαισιώνουν μετέδωσαν την ενέργεια και το κέφι τους στους θαμώνες του μαγαζιού.

Μια ακόμα γεμάτη βραδιά όπου η πόλη έδειξε πως ξέρει να γιορτάΖΕΙ.

Σας περιμένουμε όλους στις σημερινές εκδηλώσεις με ένα ακόμη πλούσιο πρόγραμμα…

 

Περισσότερες πληροφορίες στο site μας: http://www.ypsikaminos.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.