Ελευθερία Μάρκου, η φοιτήτρια Ιατρικής, από την Πτολεμαΐδα, που έχει οργώσει την Ασία

28 Μαρτίου 2018
07:56
Κανένα σχόλιο

Ένα ψηλόλιγνο μελαχρινό κορίτσι από την Πτολεμαΐδα κοιτάζει έξω από το παράθυρο του αεροσκάφους. Από κάτω της απλώνεται το Βερολίνο και οι πασαρέλες του Fashion Week που την περιμένουν να περπατήσει για πρώτη φορά πάνω τους.

‘Ήταν το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό γενικά. Οπότε προφανώς και είχα άγχος. Έπεσα από την αρχή στα βαθιά, με διαδοχικά casting και πασαρέλες. Ήταν σαν να ζω ένα όνειρο. Ήμουν χαρούμενη γιατί κατάφερα να πετύχω κάτι από το τίποτα. Ειδικά αν σκεφτείς ότι στην Ελλάδα δεν είχα κάνει δουλειές ως μοντέλο ως τότε’.

Τι αφήνει πίσω της; Τα έδρανα της Ιατρικής Σχολής, στα οποία κόπιασε επί πολλά χρόνια (βλέπε 19.039 μόρια) προκειμένου να τα καταφέρει να καθίσει με στόχο να πραγματοποιήσει το όνειρό της να γίνει ενδοκρινολόγος.

‘Έβγαινα έξω από μικρή και γύριζα πίσω ξημερώματα. Σίγουρα Παρασκευή και Σάββατο. Συχνά πυκνά και τις καθημερινές. Και γιατί μου άρεσε και γιατί κάναμε συχνά party σε μαγαζιά στο ραδιοφωνικό σταθμό Viva FM, όπου είχα καθημερινά εκπομπή από τότε που ήμουν 2α γυμνασίου. Αλλά, ακόμη και τότε, το επόμενο πρωί ήμουν πάντα στο φροντιστήριο μου ή στην τάξη. Ξενυχτισμένη, αλλά παρούσα. Και αριστούχα’.

γερμανικό πρακτορείο, έχοντας δει κάποια πράγματα που είχε ανεβάσει στο λογαριασμό της στο facebook, ζήτησε να την δει και της έκλεισε συμβόλαιο. Βλέπεις η Ελευθερία, παράλληλα με τις σπουδές της, φρόντιζε σχεδόν κάθε ΣΚ να κατεβαίνει με το ΚΤΕΛ στην Αθήνα και να κάνει επιλεκτικά φωτογραφήσεις και κάποιες εμφανίσεις (σε καταλόγους, Madwalk κτλ) ως εκκολαπτόμενο μοντέλο.

‘Τα τρία πρώτα χρόνια στην Ιατρική ήμουν με τα μούτρα στα βιβλία. Δεν έβγαινα, δεν είχα σχέση, τίποτα. Κάποια στιγμή σταμάτησα να παίρνω 9 και 10. Και μου γύρισε το κεφάλι. Δεν ανεχόμουν να μην είμαι η καλύτερη. Οπότε έβαλα κάποιες φώτο μου με μαγιό στο facebook , με πλησίασε μια σχεδιάστρια νυφικών από την Αθήνα και ξαφνικά άρχισα να έχω προτάσεις για δουλειά. Ανοίχτηκε μπροστά μου ένας άλλος κόσμος’.

Πηγή www.oneman.gr – Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.