Νηστίσιμο γλυκό ψυγείου από το πετυχημένο μαγειρικό site «foodaholics»

 

Λίγα λόγια για το foodaholics.gr

Είμαστε δύο αδέρφια από την Κοζάνη, οι Καρελάνης Μιχάλης και Χάρης. Aπό το 2014 ξεκινήσαμε τη δημιουργία video συνταγών μαγειρικής στο κανάλι youtube foodaholics και πριν από ένα χρόνο ξεκίνησε τη λειτουργία του το site foodaholics.gr Αυτή τη στιγμή είμαστε ένα από τα μεγαλύτερα μαγειρικά κανάλια πανελλαδικώς. Προερχόμαστε από οικογένεια με ιστορία στο χώρο της εστίασης και της ζαχαροπλαστικής καθώς ο παππούς μας (Πλεξίδας Χαρίσιος-ζαχαροπλάστης) και ο αδερφός του (Πλεξίδας Δημήτρης-μάγειρας) ήταν ιδιοκτήτες καταστημάτων σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα. Η μητέρα μας (Πλεξίδα-Καρελάνη Ναούμα) είναι η υπεύθυνη για την εκτέλεση και παρουσίαση των συνταγών.

Παρατηρώντας την πλειοψηφία των συνταγών που υπάρχουν στο ίντερνετ να είναι σε γραπτή μορφή και πολλές φορές με παραπλανητικές εικόνες αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε τις γνώσεις μας στο κομμάτι της φωτογραφίας και της μαγειρικής με σκοπό τη δημιουργία σύντομων και περιεκτικών video. Νέες συνταγές δημοσιεύονται κάθε Τρίτη-Πέμπτη-Κυριακή σταθερά.

Το 2018 είναι μία χρονιά αλλαγών για το κανάλι μας, καθώς σκοπεύουμε να δώσουμε μεγαλύτερη βάση στα τοπικά προϊόντα ευελπιστώντας στη συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς για την ανάδειξη των τοπικών γεύσεων σε όλη την Ελλάδα.