Δήμος Σερβίων–Βελβεντού: Υπεγράφη σύμβαση έργου που δίνει λύση στο πρόβλημα ύδρευσης των Λαζαράδων (Bίντεο & Φωτογραφίες)

2 Απριλίου 2018
08:15

Σε ένα χρόνιο πρόβλημα και ταυτόχρονα αίτημα των κατοίκων των Λαζαράδων που αφορούσε την ύδρευση του οικισμού και την παροχή πόσιμου νερού δίνεται οριστική λύση μετά και την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Κατασκευή εξωτερικού αγωγού ύδρευσης οικισμού Λαζαράδων».

Ο Δήμαρχος Σερβίων–Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος υπέγραψε με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας τη σχετική σύμβαση του έργου που εντάχθηκε τον Νοέμβριο του 2016 στο Ε.Π. «Δυτική Μακεδονία 2014-2020» και περιλαμβάνει την κατασκευή αγωγού συνολικού μήκους 6.113μ. «Δίνουμε λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα που ταλαιπώρησε για πολλά χρόνια του κατοίκους των Λαζαράδων» ανέφερε ο κ. Κοσματόπουλος υπογραμμίζοντας ότι «ο συντονισμός και η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων έφερε αυτό το αποτέλεσμα έχοντας παράλληλα αυτό το διάστημα να αντιμετωπίσουμε και το ζήτημα της απένταξης του έργου λόγω της μη ψήφισης του προϋπολογισμού το προηγούμενο διάστημα».

Έργο: «Κατασκευή εξωτερικού αγωγού ύδρευσης οικισμού Λαζαράδων»

Προϋπολογισμός: 482.553,55 ευρώ

Κόστος κατασκευής 188.718,21 ευρώ

5 σχόλια

  • ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΑΠΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΕΣ Ο ΥΠΕΡΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.

    ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ.

  • Δήμαρχε την ημέρα που θα έρθει το νερό να έχεις καλεσμένους τους τέως αποτυχημένους δημάρχους κ.κ. Κωνσταντόπουλο και Ντοβολη για να μοιραστούν τη χαρά με τους Λαζαριωτες !!!!!!.

  • Μπράβο του. Στα τέσσερα χρόνια της θητείας του κατάφερε μετά κόπων και βασάνων να υπογράψει την σύμβαση ενός έργου μελετητικά ώριμου και περιβαλλοντικά αδειοδοτημένου τον Αύγουστο του 2014.
    Ένα έργο που έπρεπε να ήταν έτοιμο το αργότερο στα τέλη του 2016, είμαστε το 2018 και μόλις έχει υπογράψει την σύμβαση.

  • Δήμαρχε μας λες ψέματα. Αφού ο προϋπολογισμός δεν εγκρίθηκε ακόμα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, πως εσύ υπέγραψες την σύμβαση. Άρα η έγκριση του προϋπολογισμού δεν ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για την υπογραφή της σύμβασης. Πόσα ακόμα ψέματα θα μας πεις;

  • Φίλτατε LION ο δήμαρχος αυτός χαμπάρι δεν πήρε πως το έργο έφτασε ως εδώ.
    Η μελέτες λοιπόν ανατέθηκαν από τον Κωνσταντόπουλο τα έτη 2012 και 2013 και παραλήφθηκαν από τον Κωνσταντόπουλο σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 20-08-2014, δέκα μέρες δηλαδή πριν αποχωρήσει.
    Όσο ο Ζορμπάς ήταν στην παράταξη της πλειοψηφίας έτρεξε το έργο, καθυστερημένα μεν αλλά το έτρεξε. Έτσι εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ το 2016. Από το 2016 (Αύγουστο) ως σήμερα δύο χρόνια μετά ο δήμαρχος μπόρεσε και υπέγραψε την σύμβαση.
    Δηλαδή θα περάσει η πενταετία και ο δήμαρχος που επαινείς δεν θα έχει ολοκληρώσει ένα έργο πανεύκολο προϋπολογισμού 500 χιλ. ευρώ. Τόσο μεγάλη η επιτυχία του. Και δεν αναφέρομαι στο υπόλοιπο ανύπαρκτο έργο της τετραετίας.
    Κι εσύ ακόμα αντί να τον βρίζεις, συκοφαντείς τον Κωνσταντόπουλο που τουλάχιστον άφησε ώριμη την μελέτη κατασκευής του έργου.
    Μπράβο σου!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.