Δήμαρχος, αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών, νυν πρόεδρος αλλά και πρώην πρόεδρος του ΟΑΠΝ ας συνεννοηθούν κι ας πουν κι εμάς μετά τι συμβαίνει με τις κερκίδες . Δήμαρχε κ Ιωαννίδη αντιδήμαρχε κ Πουτακίδη Πρόεδρε του ΟΑΠΝ κ Ιωάννιδη πρώην πρόεδρε του ΟΑΠΝ κ Φτάκα . Σοβαρευτείτε ,μη μας εμπαίζετε άλλο. Θέμα ιδιοκτησίας θέμα εσωτερικό της τεχνικής υπηρεσίας , θέμα οικονομικό , η θέμα εμπάθειας προς τα δύο σωματεία είναι η μη τοποθέτηση των κερκίδων στο στρατιωτικό;

Και κοντά σε όλα τ άλλα έρχεται η νέα φοβερή και τρομερή δημοσίευση της πρώην προέδρου του ΟΑΠΝ : Ένα κατεβατό της κ Φτακα με αρκετή δόση αναλήθειας αλλά και εμπαιγμού προς τα σωματεία μας. Δε θα ασχοληθούμε άλλο με μια κυρία που αρκετή ζημιά μας έκανε αλλά και με μια κυρία που θα έριχνε ακόμα και τις κερκίδες στο Πρωτοχώρι (ποτέ δεν υπήρξαν κερκίδες στο Πρωτοχώρι) Αλήθεια ; πως μιλάει για προφορικές ειδοποιήσεις στα σωματεία για την κακή κατάσταση των κερκίδων όταν δεν ήξερε καν που ήταν οι κερκίδες τοποθετημένες; Που αποκαλούσε το στρατιωτικό γήπεδο στολίδι με χαλί το χορτοτάπητα του; (Εδώ όσοι γνωρίζουν το στρατιωτικό γήπεδο θα καταλάβουν ότι η κυρία Φτακα θα μιλούσε μάλλον για το ΟΑΚΑ) Μιλάει για τον όρο 3 που αναφέρει ρητά: Στα προς παραχώρηση τμήματα, ουδεμία μόνιμη ή πρόχειρη εγκατάσταση θα κατασκευαστεί.

Ο όρος 3 δεν αφορά κυρία Φτάκα : 1ον Τον χλοοτάπητα που τοποθετήθηκε πριν αρκετά χρόνια (και δεν μπορεί να συντηρηθεί σωστά με συνέπεια το γήπεδο να είναι επικίνδυνο).

2ον τις κερκίδες που αρχικά τοποθετήθηκαν και αφέθηκαν στο έλεος από τους προηγούμενους και από εσάς ώστε να καταντήσουν έτσι όπως κατάντησαν; Για να ρθειτε σε μια νύχτα εσείς και να τις ξηλώσετε αντί να τις επισκευάσετε; Όταν χαλάσει μια καρέκλα ή σπάσει ένα τζάμι στο σπίτι σας γκρεμίζετε το σπίτι κυρία Φτακα;  3ον τις τουαλέτες που χτίστηκαν και είναι κλειστές εδώ και καιρό λόγω βλάβης ; 4ον τα μπεκ ποτίσματος που και αυτά τα μισά έχουν χαλάσει ; 5ον τις μπάρες που τοποθετήθηκαν ; Γι αυτά τα παραπάνω υπήρξαν άδειες από το στρατόπεδο για να τοποθετηθούν κυρία Φτάκα ; Κι αν ναι περιμένουμε με δημόσια τοποθέτηση σας να μας τις παρουσιάσετε (Γνωρίζουμε πως τις αγαπάτε αρκετά τις δημόσιες τοποθετήσεις και θέλετε να είστε στον «αφρό» ) ειδάλλως θα μας δώσετε το δικαίωμα να πιστέψουμε ότι λέτε ψέμματα με σκοπό τον αποπροσανατολισμό του κόσμου. Δήμαρχε Εσείς μας βάλατε απέναντι σας κι εκεί θα μείνουμε.

Οι διοικήσεις ΑΕ Κοζάνης και Μακεδονικού Κοζάνης