Κάλεσμα σε συγκέντρωση – συζήτηση – Την Παρασκευή 20 Απρίλη 2018 και ώρα 8:00 μμ στο Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης

16 Απριλίου 2018
21:32
Κανένα σχόλιο

Τα Σωματεία Γουνεργατών-τριών Σιάτιστας, Οικοδόμων Ν. Κοζάνης, Εργατοτεχνιτών κι Εργαζομένων στην Ενέργεια (Σ.Ε.Ε.ΕΝ), Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης, Οδηγών Φορτηγών Αυτοκινήτων και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κοζάνης απευθύνουν κοινό κάλεσμα στους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες να πάρουν μέρος στη Συγκέντρωση – Συζήτηση που συνδιοργανώνουν την Παρασκευή 20 Απρίλη 2018 και ώρα 8:00 μμ στο Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης.

Σκοπός της συγκέντρωσης-συζήτησης είναι η προετοιμασία του ταξικού εργατικού κινήματος για την Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση σε μια περίοδο όξυνσης της ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας. Η μαχόμενη εργατική τάξη να τιμήσει την 1η του Μάη εντείνοντας την πάλη ενάντια στην εκμετάλλευση και σηκώνοντας τείχος αντίστασης στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Και η μεγαλύτερη τιμή στους αγώνες, στις θυσίες των συντρόφων μας που έπεσαν στην ανειρήνευτη πάλη των τάξεων για δικαιώματα, για κοινωνική απελευθέρωση, για την κατάργηση της εκμετάλλευσης, ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, είναι η συνέχιση του ταξικού αγώνα, στον ίδιο χαραγμένο δρόμο για την τελική νίκη των λαών.

Μόνο ο οργανωμένος ταξικός αγώνας μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για δουλειά, ζωή με δικαιώματα με βάση την εποχή μας και τις ανάγκες μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.