Eυχαριστήριο του συλλόγου Πολυτέκνων Εορδαίας

16 Απριλίου 2018
23:38
Κανένα σχόλιο

Την Πέμπτη 12 Απριλίου ο Σύλλογος Πολυτέκνων Εορδαίας πραγματοποίησε για τέταρτη συνεχή χρονιά την τελετή βράβευσης των δικών του παιδιών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Την γενιά πού θα αποτελέσει παράδειγμα στο πρόσωπο των οποίων θέλουμε να δούμε την άλλη Ελλάδα ,αυτήν πού ονειρευόμαστε.

< Την Ελλάδα της έμπνευσης,της δημιουργίας,της περηφάνειας.>

Τα θερμά ευχαριστώ μας ,στην Μητρόπολη Φλωρίνης,καθώς και στους σεβαστούς Πατέρες για την συμβολή και αμέριστη στήριξη αυτής της προσπάθειας.

Τα ευχαριστώ μας στα μέλη μας καί τα παιδιά πού αγκαλιάζουν το σύλλογο με την παρουσία τους στις εκδηλώσεις μας.

Ευχαριστούμε την τοπική και πολιτική ηγεσία του νομού,την αστυνομική αρχή και τους συλλόγους πού μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημοσιογράφους και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης πού είναι πάντα κοντά μας,δίπλα στο σύλλογο και στις εκδηλώσεις του.Το Ξενοδοχείο ΙΩΑΝΝΟΥ για την πολύτιμη πάντα προσφορά του ως μέλος του συλλόγου.Τον δημοτικό υπάλληλο κ.Κυριμλίδη Ιωάννη για τη συμβολή του.

Τέλος ,τα πολυτάλαντα κορίτσια Καλπουρτζή Σοφία και Σαμαρά Χριστίνα πού μας ταξίδεψαν με μουσικές μελωδίες κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.