kozan.gr: Κοζάνη: Συνδικαλιστές του σωματείου Εργαζομένων ΔΕΗ «Η Ένωση» μοίρασαν φυλλάδια, σε διερχόμενους οδηγούς, ενάντια στην πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ (Φωτογραφίες & Βίντεο)

17 Απριλίου 2018
13:14

Άλλη μια κινητοποίηση ενάντια στην πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ σε ιδιώτες, πραγματοποίησαν, σήμερα Τρίτη 17 Απριλίου, οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ.  Με πρωτοβουλία του σωματείου Εργαζομένων ΔΕΗ «Η Ένωση», μοιράστηκαν φυλλάδια στους διερχόμενους οδηγούς, στην έξοδο της πόλης, στην Κοζάνη. Δείτε τι ανέφεραν ο πρόεδρος του σωματείου κ. Ηλίας Στογιάννης και ο γραμματέας Νίκος Ματιάκης.



9 σχόλια

  • Δεύτεροι και καταϊδρωμένοι!! Γιατί δεν ακολουθείτε ενιαία γραμμή στις δράσεις σας με το μεγαλύτερο Σωματείο της Βορείου Ελλάδος τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ.

    • Με ποια απο ολες τις παραταξεις του Σπαρτακου;;;Με τους μπλε;Τους πρασινους ;Η τους κοκκινους;Ο συνδικαλισμος δεν εχει χρωματα,ειναι ιδεολογια.Δεν εχει πρωτους και δευτερους αλλα αυτους που εξυπηρετουν συμφεροντα των εργαζομενων!!

      • Στο Σπάρτακο όλες οι παρατάξεις σε τέτοιες εκδηλώσεις είναι μαζί. Εσείς αν θέλετε να πάτε με τους μπλε του Σπάρτακου. Γιατί εδώ είστε ανεξάρτητοι και στην Αθήνα ή άλλη ΔΆΚΕ

  • Τα χρόνια που οι συνδικαλιστικές κατέβαζαν τους διακόπτες για το ήταν ήρωες. Τώρα είναι όλα κουρασμένα παλικαριά αίσχος.

  • Ρε παιδιά ηρεμήστε ολοι δίνουν εναν αγώνα για το κοινό συμφέρον και εσείς μαλόνεται για τις παρατάξεις ακομα?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.