kozan.gr: Κλιμάκιο φορέων Σλοβάκων συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κοζάνης για ζητήματα μετάβασης στη μεταλιγνιτική περίοδο (Βίντεο & Φωτογραφίες)

17 Απριλίου 2018
15:15

Κλιμάκιο φορέων Σλοβάκων βρίσκεται στην περιοχή μας, προκειμένου να συζητηθούν τα ζητήματα μετάβασης στη μεταλιγνιτική περίοδο, οι νέες προκλήσεις και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών των Δήμων που συμμετέχουν στις Περιφέρειες του άνθρακα σε πλατφόρμα μετάβασης. Σήμερα, Τρίτη 17 Απριλίου,   η Πρέσβειρα της Σλοβακίας στην Ελλάδα Iveta Hricova και η Δήμαρχος Prievidza της Σλοβακίας KatarinaMachackova συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λευτέρη Ιωαννίδη.



4 σχόλια

  • Κυρια Αθανασιαδου η ΔΕΗ πωλειται, ουτε στο Δημο βλεπω να λετε τιποτε, ουτε στη ΛΑΕ κινειτε τιποτα, δεν θα βγειτε για καμμια διαμαρτυρια εσεις οι επαναστατες; ουτε ενα κειμενο; βολευτηκαμε στο μισθαλακι και μουγκα; Η μαμα τι λεει για ολα αυτα; Ασε για τον οικολογο Δημαρχο δεν χρειαζεται να πω τιποτα, το δηλωσε εξαλλου δεν ενδιαφερεται για την επιβιωση μας.

    • Σε πληροφορω ότι αυτοί που ψάχνουν την επόμενη μέρα ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο από αυτούς που ακόμη έχουν το θράσος να πουλάνε σανο και επαναστάσεις του γλυκού νερού. Το πρόβλημα είναι τεράστιο και δ λύνεται με παχιά λογια

      • Για αυτους τους επαναστατες του Λαφαζανη που είναι στο Δημαρχειο με μισθους αντιδημαρχου μιλαω, τους στενους συνεργατες του Δημαρχου

  • Η ΔΕΗ ξεπουλιεται και σιγη ιχθυος! Το αποδεχθηκαμε δηλαδη; Συμφωνουμε με την κυβερνηση που μας στηριξε να εκλεγουμε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.