kozan.gr: Το σχόλιο της Ελισάβετ Παναγιωτίδου, για τις ανεξαρτητοποιήσεις και παραιτήσεις στο συνδυασμό Καρυπίδη, που προκάλεσε το κολακευτικό σχόλιο του Απόστολου Γκλέτσου

20 Απριλίου 2018
19:07

Σχολιάζοντας τις  ανεξαρτητοποιήσεις και παραιτήσεις στο συνδυασμό Καρυπίδη, η πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας κι ανεξάρτητη περιφερειακή σύμβουλος, Eλισάβετ Παναγιωτίδου, έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook: “Παρακολουθώντας την “βροχή” ανεξαρτητοποιήσεων και παραιτήσεων από τον συνδυασμό του κ.Καρυπίδη, αναρωτιέμαι: όσοι φύγαμε, άλλοι νωρίς άλλοι αργοτερα, έίμαστε όλοι “τρελοί”? Όταν ανεξαρτητοποιήθηκα, καταγγέλοντας τους συμβιβασμούς και τις αυλές, καλλιεργούσαν και καλλιεργούν (δεχόμενοι πάντα εντολές), ότι δεν θα το έκανα, αν γνώριζα πως θα παρέμενα στη θέση μου (ενώ οι ίδιοι στην επική συνεντευξη τυπου παραδέχτηκαν πώς δεν δέχτηκα παράταση της θητείας μου). Ενόχλουσε μέχρι και το ξανθό μου μαλλί! Βέβαια, σε κλειστά γραφεία δεν συμμετείχα ποτέ. Και αυτό ήταν το πρόβλημα. Για όποιον κάνει αντιπολίτευση,δε, στον “αυτοκράτορα” της άμάθειας, οι έμμισθοι υπαλληλοί του, πολύ από τους οποίους δεν πέρασαν από εκλογική διαδικασία (γιατί η έκθεση στη κρίση των πολιτών θέλει κότσια) πιάνουν δουλειά. Συνηθισμένοι από τα παλαιοκομματικά τους λημέρια!. Αυτή η περιφερειακή αρχή ενδιαφέρεται περισσότερο για το facebook και τα like παρά να ανοίξει κανένα νόμο να διαβάσει ή κανενα λεξικό τελοσπάντων….Είμαι περίεργη να δώ τι θα εφεύρουν για τους υπόλοιπους αποχωρήσαντες!”

Στην ανάρτησή της αυτή έσπευσε να σχολιάσει ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, γράφοντας, με τη σειρά του: “ξανθια μεν ..σοφη δε……απο εκεινα τα παιδια που ισως φερουν την ανοιξη στη χωρα…”

 

 

8 σχόλια

  • Η κ. Παναγιωτιδου τους αυλικους, την αμαθεια και ολα τα κακως κειμενα του Περιφερειαρχη τα αντιληφθηκε 3 μερες μετα την ληξη της θητειας της ως αντιπεριφερειαρχης ενεργειας; Γιατι τα περιπου 2.5 χρονια που υπηρξε σε αυτη την θεση ποτε δεν ειπε ή δεν εγραψε απολυτως τιποτα για τα παραπανω. Κανω λαθος;

      • Ενω εσυ στην ωρα σου…Για την ταμπακιερα ομως δεν εχουμε απαντηση; Ο Καρυπιδης ηταν καλος τα δυομιση πρωτα χρονια κ εγινε αυτοκρατορας της αμαθειας ακριβως με την ληξη της θητειας της κ. Παναγιωτιδου; Μια απλη ερωτηση αναζητα απαντηση..

        • Λάθος σε δασκάλεψε το αφεντικό σου, γι’αυτό πετάς τη μπάλα στην εξέδρα. Η ταμπακιέρα είναι το ξεπούλημα της ΔΕΗ, αυτό καίει τον τόπο. Γι’ αυτό έμεινε μόνος του με τα παπαγαλάκια του!

  • οντως ο ψευτοθοδωρος θα μπορουσε καλιστα να χαρακτηρισθει ο αυτοκρατορας της αμαθειας και αυτο του το μειονεκτημα το πληρωνει η περιοχη μας πολυ ακριβα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.