2η θέση ο «Πτολεμαίος» στα Υψηλάντεια 2018

25 Απριλίου 2018
19:44
Κανένα σχόλιο

Την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 διεξήχθη στην Νέα Τραπεζούντα Πιερίας το ανοιχτό τουρνουά γρήγορου σκακιού «Υψηλάντεια 2018». Το τουρνουά ήταν το 5ο της σειράς Grand-Prix 2017-2018 της Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ

Οι αγώνες ήταν ατομικοί χωρισμένοι σε 2 επιμέρους τουρνουά ανάλογα με την ηλικία των συμμετεχόντων(Α΄ τουρνουά άνω των 13 ετών και Β΄ Τουρνουά κάτω των 12 ετών) και το σύστημα των αγώνων ήταν ελβετικό 7 γύρων. Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 106 σκακιστές και σκακίστριες από 17 συλλόγους της Κ.Δ. Μακεδονίας και άλλων περιοχών.

Από τους συλλόγους της Πτολεμαΐδας αγωνίστηκαν 16 αθλητές κατακτώντας 7 μετάλλια και δίνοντας για άλλη μια φορά δυναμικό παρών.

Στην κατηγορία των 16 ετών την 3η θέση κατέκτησε ο σκακιστής Παπαδημητρίου Αλέξανδρος. Την 2η θέση στην κατηγορία των 14 ετών o Βουτσκίδης Ιωάννης, στην ίδια κατηγορία την 2η θέση κατέκτησε η Λιούρη Στυλιανή και την 3η η Λιούρη Μαρία. Στην κατηγορία των 12 ετών την 3η θέση κατέκτησε ο Χασάπης Δημήτριος καθώς και την τρίτη θέση της γενικής κατάταξης ( Β τουρνουά ) την ίδια θέση κατέκτησε και η Λιούρη Αναστασία.

Η ομάδα του «Πτολεμαίου» κατετάγη στην 2η θέση ανάμεσα σε 17 συλλόγους του «Σκακιστάκου» στην πέμπτη θέση και του «Δούρειου Ίππου» στην έβδομη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΕΤΩΝ 16

Παπαδημητρίου Αλέξανδρος Σ.Α.Πτολεμαΐδας «Σκακιστάκος»

3ος

ΕΤΩΝ 14

Βουτσκίδης Ιωάννης Σ.Ο.Πτολεμαΐδας «Πτολεμαίος»

2ος

Λιούρη Στυλιανή Σ.Ο.Πτολεμαΐδας «Πτολεμαίος»

2η

Λιούρη Μαρία Σ.Α.Πτολεμαΐδας «Σκακιστάκος»

3η

ΕΤΩΝ 12

Χασάπης Δημήτριος Σ.Ο.Πτολεμαΐδας «Δούρειος Ίππος»

3ος

Λιούρη Μ.Αναστασία Σ.Α.Πτολεμαΐδας «Σκακιστάκος» 3η

Σ.Ο.Π.Πτολεμαίος

ΒΑΘΜΟΙ

Κοσμίδης Ιωάννης

5,0

Θεοδουλίδης Θεόδωρος

5,0

Βουτσκίδης Παναγιώτης

4,0

Λιούρη Αναστασία

4,0

Χατζημανώλης Εμμανουήλ

3,5

Μυλωνάς Χρήστος

5,0

Πολυχρονιάδης Βασίλειος

4,5

Σ.Α.Π. Σκακιστάκος

ΒΑΘΜΟΙ

Μπάκανος Κίμων

3,0

Σ.Ο.Π. Δούρειος Ίππος

ΒΑΘΜΟΙ

Μαυρίδης Χρήστος

4,5

Λιούρη Μιχαέλα

4,0

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.