kozan.gr: Ιωαννίδης, Βρυζίδου και Βοσκόπουλους μιλούν για την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αποεπένδυση της ΔΕΗ. Πώς σχολίασαν τη στάση των βουλευτών της περιοχής του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

26 Απριλίου 2018
14:48

Την ψήφιση για το σχέδιο νόμου «Διαρθρωτικά μέτρα για την πρόσβαση στο λιγνίτη και το περαιτέρω άνοιγμα της χονδρεμπορικής αγοράς ηλεκτρισμού», σχολίασαν μιλώντας, σήμερα Πέμπτη 26/4, στους δημοσιογράφους, οι δήμαρχοι Κοζάνης και Φλώρινας Ιωαννίδης και Βοσκόπουλος, καθώς και η αντιπρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας κ. Β. Βρυζίδου. Δείτε στα βίντεο πως σχολίασαν τη στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το τι θα ακολουθήσει από δω και πέρα. Οι δηλώσεις έγιναν λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης.

Γ. Βοσκόπουλος: “Τι να αντισταθούμε από τη στιγμή που οι ίδιοι οι δικοί μας βουλευτές τα ψηφίζουν”

Π. Βρυζίδου:Κατά την άποψή μας είναι πάρα πολύ κακό που ψήφισαν” 

Λ. Ιωαννίδης:Ο κάθε βουλευτής είναι υπεύθυνος των επιλογών του και κρίνεται αξιολογείται….”

 

3 σχόλια

  • Τόσο καιρό που ειναι δήμαρχος ο λευτερης μας ταραξε στβν ασαφεια.δεν περιμεναμε και κατι διαφορετικό αυτη τη φορα.αλλα να ξερει πως κι αυτος κρινεται απο εμας και για τις τουμπες, και γι αυτα που δεν εκανε ( απολυτο τιποτα ο κυριος.

  • ΤΕΛΙΚΑ Ο ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Η΄ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.