Δύο νέες οργανώσεις νεολαίας «γεννήθηκαν» στο νομό Κοζάνης. Δύο οργανώσεις που θα αποτελέσουν το «κύτταρο» για μία μαζική οργάνωση νεολαίας που θα βρίσκεται σε όλους τους χώρους που ζει, σπουδάζει κι εργάζεται η νέα γενιά, έχοντας πάντα ως πυξίδα τις ανησυχίες και τις ανάγκες της.

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ πλέον έχει οργανώσεις στην Κοζάνη και στο Πρωτοχώρι ενώ το επόμενο διάστημα οργάνωση νεολαίας θα ιδρυθεί και στην Πτολεμαΐδα.

Εμείς, οι νέοι & οι νέες, είμαστε αυτοί που τα προηγούμενα χρόνια βρεθήκαμε στο στόχαστρο. Είμαστε η γενιά που πάλεψε απέναντι στις κυβερνήσεις Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ για να μη γίνουμε χαμένη γενιά. Αυτή τη μάχη όμως τη συνεχίζουμε και σήμερα. Γιατί το μεγαλύτερο θύμα της επίθεσης των τελευταίων χρόνων ήμασταν εμείς, οι νέοι και οι νέες που ακόμα και σήμερα καλούμαστε να αναμετρηθούμε με την ανεργία ή τη μαύρη-ανασφάλιστη εργασία.

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ έχει να αντιμετωπίσει τεράστιες προκλήσεις και η έκβαση των όποιων συγκρούσεων λαμβάνουν χώρα θα κριθεί και από την ενεργή συμμετοχή της νεολαίας. Γι’ αυτό σήμερα καλούμε τη νέα γενιά να δώσουμε μαζί τις μάχες που έρχονται.
Σε αυτές τις μάχες λοιπόν, καλούμαστε να βάλουμε το «εμείς» πάνω από το «εγώ», καλούμαστε με όπλο τη συλλογικότητα να θέσουμε τις βάσεις για έναν άλλον κόσμο. Για έναν κόσμο ισότητας, δημοκρατίας, δικαιοσύνης και αλληλεγγύης.

Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ

Στοιχεία επικοινωνίας

Νεολαία : 6949987994 / 6972313020

Γραφεία : 2461039207