Σ. Καμπουριδης για εξελίξεις με ΔΕΗ: Παρά τις προσπάθειές μου, με την ανεξαρτητοποίησή μου, και με διαρκείς παρεμβάσεις στο εσωτερικό του συνδυασμού, δεν κατάφερα να αποτρέψω την αλλαγή πορείας

27 Απριλίου 2018
13:16

Το εθνικό έγκλημα ολοκληρώθηκε. Η περιοχή μας και οι μελλοντικές γενιές θα ζήσουν πρωτόγνωρες καταστάσεις μετά την πώληση-ξεπούλημα της ΔΕΗ. Οι ευθύνες των τοπικών βουλευτών και της Περιφερειακής αρχής είναι τεράστιες.

Τα βασικά προτάγματα του συνδυασμού «Ανατροπή-δημιουργία», ότι η ενέργεια και τα νερά είναι δημόσια αγαθά και δεν τα διαπραγματευόμαστε, στα οποία πίστεψαν οι πολίτες και μας τίμησαν με την ψήφο τους, έμειναν στα λόγια. Παρότι πριν από 2,5 χρόνια την εξέλιξη αυτή την είχα προβλέψει και είχα ανεξαρτητοποιηθεί βλέποντας την ανικανότητα της Περιφερειακής αρχής να διαχειριστεί τόσο σοβαρά θέματα, με λύπη μου διαπιστώνω ότι είχα δίκαιο. Οι περισσότεροι περιφερειακοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης παρότι πιστεύω ότι αντιλήφτηκαν την σοβαρότητα του θέματος, ολιγώρησαν δεν αντέδρασαν και έμειναν άφωνοι στο Περιφερειακό Συμβούλιο προσδοκώντας πιθανόν την ανάληψη μιας έμμισθης θέσης ευθύνης.

Ζητώ συγνώμη από τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους πιστεύοντας στα προτάγματα του συνδυασμού και παρά τις προσπάθειες μου με την ανεξαρτητοποίηση μου και με διαρκείς παρεμβάσεις στο εσωτερικό του συνδυασμού δεν κατάφερα να αποτρέψω την αλλαγή πορείας των δεσμεύσεων.

13 σχόλια

  • Όταν θέλεις να είσαι μάγκας δηλώνεις παραίτησή
    Άσε αυτά τά παραμύθια
    Προσπάθησα κ.λ.π
    Ο Σβωλης γιατί παραιτηθείτε και είναι πρώτος μάγκας
    Εσύ και οι υπόλοιποι αφού πήρατε αυτά πού θέλατε από τόν Καρυπίδη τώρα θέλετε και τά ρέστα
    Ο κόσμος κρίνει Σταύρο και εσύ για καρέκλα είσαι

    • Σας βολεύει να παραιτηθεί ο Σταύρος Έ;;;!!! Να μην ακούγεται καμμιά φωνή διαμαρτυρίας.. Να φύγει και η Ζεμπιλιάδου και ο Δακής και να μείνετε με τον Μουμουλίδη τον ανύπαρκτο να ολοκληρώσετε το έγκλημα. Σταύρο να μείνεις εκεί και να τους ξεμπροστιάζετε αυτούς που ξεπούλησαν τις υποσχέσεις και τα προτάγματά.

    • Αν είχε παραιτηθεί δε θα μπορούσε ούτε να ψηφίζει ούτε να έχει φωνή στο περιφερειακό συμβούλιο. Πολύ καλά έκανε και ανεξαρτητοποιήθηκε.

    • Μπράβο Σταύρο. ούτε ζήτησες ούτε πήρες τίποτα απο τον Καρυπίδη, μάλλον έδωσες πολύ περισσότερα απο πολλούς που τριγυρίζουν τον Καρυπίδη και ωφελήθηκαν. Αυτοί που σε σχολιάζουν αρνητικά μάλλον δεν σε γνωρίζουν ή είναι τρολλακηδες του Καρυπίδη. Αν είχες παραιτηθεί δεν θα είχες κανένα θεσμικό ρόλο να παρέμβεις τόσο στο Περιφερειακό Συμβούλιο όσο και με τις ανακοινώσεις στον τύπο.

    • Καρέκλα ε ο μόνος που αποποιήθηκε και τις αποζημιώσεις από την πρώτη μέρα Ενημέρωσου Και μετά πιάσε το πληκτρολόγιο

  • Μην τολμήσεις και παραιτηθείς σε ψηφίσαμε για να είσαι εκεί και να τα χώνεις πολύ γουστάρουμε που σε στηρίξαμε και μας εκπροσωπείς επάξια μπράβο Σταύρο δε συζητάμε για παραίτηση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.