Χαρμολύπη από το φόντο προβολής του περιπτέρου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε τουριστική έκθεση στην Κύπρο…

28 Απριλίου 2018
07:51
Χαρμολύπη νιώσαμε -και δεν είναι η πρώτη φορά για ανάλογη περίπτωση-, όταν ανοίξαμε το συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό του δελτίου τύπου της Αντιπεριφέρειας Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου και Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας με ημ/νία 25.4.2018,

…που αφορούσε τη συμμετοχή της Δυτικής Μακεδονίας με περίπτερο στην Τουριστική Έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 2018», η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου από 20 έως 22 Απριλίου.

Εκεί στο περίπτερο, σε περίοπτη κεντρική θέση, δέσποζαν τα “Νοχτάρια” του Λιβαδερού, τα “Νοχτάρια” του μοναδικού γεωλογικού φαινομένου -μαζί με τα “Μπουχάρια”-, των Καμβουνίων!!!

Τα συνυπάρχοντα συναισθήματα;

– Έντονη χαρά που οι υπεύθυνοι -με βάση την εικόνα που βλέπουμε- φαίνεται να εκτιμούν την αξία των γεωλογικών σχηματισμών της περιοχής και τους προβάλλουν

– Μεγάλη λύπη που οι γεωλογικοί σχηματισμοί του γεωπάρκου των Μπουχαριών και των Νοχταριών στην ευρύτερη περιοχή, βρίσκονται σε πλήρη εγκατάλειψη από την πολιτεία (Δήμος, Περιφέρεια) και είναι στην ουσία μη επισκέψιμοι

– Βαθύτατη λύπη που το συγκεκριμένο σύμπλεγμα των Νοχταριών που προβάλλεται στη φωτογραφία και απέχει λίγες εκατοντάδες μέτρα από το Γεωπάρκο, είναι μη προσεγγίσιμο από το κοινό, αφού δεν έχει γίνει η στοιχειώδης χάραξη μονοπατιού με ανάλογη σήμανση…

Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος/mikrovalto.gr

5 σχόλια

  • Εγώ τον Καρυπίδη δεν τον ψήφισα, αλλά είναι άδικο να δέχεται τέτοιες επιθέσεις. Τον ψήφισαν οι περισσότεροι για να χειριστεί σοβαρά θέματα, αλλά πολλοί ήξεραν πως δεν είχε τα προσόντα.

    Και άντε οι φλωρινιώτες κι οι καστοριανοί δεν ήξεραν, οι Κοζανίτες δεν ήξεραν την πορεία του Θόδωρου.

    Dj σε Ele Lui και Bora Bora, Dj στο Πρώτο Κανάλι, η σχωρεμένη η Παπαφιλίππου τον έχρισε δημοσιογράφο. Ήταν μαθητής του Ανδρέα Χατζηνικολάου που έκανε κάθε Σάββατο εκπομπή στο ραδιόφωνο της Βίκυς προβάλλοντας μόνο τη Ν.Δ. όχι ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Ανδρέας). Από τότε που είπε ένα δελτίο στο γυαλί και έβαλε γραβάτα δεν την ξανάβγαλε ποτέ, παρά μόνο όταν κατέβηκε για περιφερειάρχης για να μιμηθεί το στυλ του Τσίπρα.

    Ναι, του αξίζει μπράβο που ένα απλό λαϊκό παιδί πέτυχε να γίνει περιφερειάρχης, αλλά το πέτυχε μόνο χάρη στις δημόσιες σχέσεις που καλλιεργούσε χρόνια (τον βοήθησε σ’ αυτό το γυαλί) και στην ευελιξία του ν’ αλλάζει πολιτικούς χώρους.

    Γιατί από σπουδές, άστα να πάνε. Λύκειο τελείωσε και το ότι μιλάει αγγλικά είναι σα να πω εγώ πως μιλάω κινέζικα. Είδατε πουθενά κείμενα δικό του; Όλοι οι δημοσιογράφοι κάτι γράφουν. Ο Θοδωρής τίποτα… Κι αυτό με τους Εβραίους που κόντεψε να τον κάψει πριν τις εκλογές copy paste ήταν γιατί κάπου το ‘δε και τον άρεσε.

    Δεν τον είδατε και στη Βουλή που μίλησε για τη ΔΕΗ; Από μέσα τα ‘πε και δυσκολεύτηκε.

    Άσε δε έξω στην εξέδρα. Δύο τρία συνθήματα αράδιασε, όπως κάνει πάντα.

    Οπότε, τι περιμέναμε αδέρφια; Να μας σώσει ως δυτική Μακεδονία ένας που όσο καλό παιδί και να ΄ναι δεν έχει τα φόντα να το κάνει;

    • Λυπάμαι φίλε, αλλά είσαι λάθος. Τι σχέση έχουν οι σπουδές με την πολιτική; Κι ο Αδαμίδης δεν είναι σπουδαγμένος αλλά αξίζει και με το παραπάνω. Και για Δήμαρχος Κοζάνης άμα θέλει, κι ότι θέλει.

      Σιγά μη μας πεις τώρα πως επειδή έκανε κάποτε τον ηθοποιό στο θεατροδρόμιο δεν αξίζει για ηγέτης. Κι ο Ρήγκαν δευτεροκλασάτος ηθοποιός ήταν κι έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ.

      Κι ούτε αυτός ξέρει αγγλικά, κι ούτε μπορεί να διαβάσει ένα έγγραφο. Και τι έγινε δηλαδή; Για καθηγητή θα τον έχουμε ή για γραμματέα;

      Για μένα, Καρυπίδης- Αδαμίδης εκφράζουν την Ελλάδα τη σωστή, που ξεκινάει από χαμηλά και προοδεύει.

      • Πόσο πιο χαμηλά φίλε να φτάσουμε σε πρωθυπουργούς, προέδρους, προϊσταμένους, περιφερειάρχες κτο. Άλλο ευρύτητα πνεύματος και οραματισμών για το καλό, το καλύτερο, το άριστο και άλλο προσωπική προβολή και μαγκιές εκ του ασφαλούς χωρίς ανάλογα έργα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.