kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κοζάνης, ο Φ. Κεχαγιάς, λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η χθεσινή συνέντευξη τύπου

30 Απριλίου 2018
13:08

Αν κι ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, Φ. Κεχαγιάς, αποτελεί ένα από τα επιτελικά στελέχη του συνδυασμού “Ανατροπή – Δημιουργία”, του Θ. Καρυπίδη, την ίδια στιγμή, δεν διστάζει να εμφανίζεται ως κομματικό στέλεχος της ΝΔ και μάλιστα σε δράσεις κι εκδηλώσεις, όπως στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κοζάνης, όπου παρουσιάστηκαν οι θέσεις του κόμματος για την ΔΕΗ, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αποεπένδυση της επιχείρησης. Ο Φ. Κεχαγιάς εμφανίστηκε λίγο πριν την ολοκλήρωση της συνέντευξης, καθώς, όπως μαθαίνουμε, νωρίτερα, είχε συνάντηση με τον υποψήφιο για την προεδρία της ΝΟΔΕ Κοζάνης, Νίκο Ασαλουμίδη. Οι θέσεις της ΝΔ, στο θέμα της ΔΕΗ, όπως εκφράστηκαν και χθες, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτές που κατά καιρούς έχει εκφράσει η Περιφερειακή Αρχή, γεγονός που προκάλεσε αμηχανία και διάφορα σχόλια, σε συγκεκριμένα τοπικά κομματικά στελέχη, όταν είδαν τον Ρυμνιώτη πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου να εμφανίζεται στα γραφεία της ΝΟΔΕ, σα να μη συμβαίνει τίποτα.

Η Χύτρα

10 σχόλια

  • Όσοι δεν βάζουν μία τάξη σε αυτό το κόμμα. ο Αντώναρος διαγράφτηκε ο Κεχαγιάς όχι. Αλλά κάρτ εξυπνάδες. Με αυτά και με αυτά η βελόνα κόλλησε στο 10% και κανείς δεν νοιάζεται. Αν ήταν κυβέρνηση η Ν.Δ. με αυτά τα μέτρα που πάρθηκαν θα είχε πέσει πριν καν’ το σκεφτεί. Τώρα όλα καλά, μπροστά με Κεχαγιά.

  • Είναι πολύ γέλιο κύριοι δημοσιοκάφροι , γιατί μόνο δημοσιογραφοί δεν είστε να βγάζετε φιρμάνι για τη ζωή του καθενός αχαρακτήριστοι !! Μπορεί ο κύριος Κεχαγιας να κάνει ότι γουστάρει εμείς το ψηφίσαμε στην ενότητα του Καριπίδη γνωρίζοντας ότι ανήκει στη ΝΔ . Όλο να διαφθείρετε επιδιώκετε , τι μας νοιάζει εμάς τι κάνει ο κ.Κεχαγιας !!

  • O MANES ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΗΠΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ Η ΝΟΔΕ ΚΟΖΑΝΗΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ ΑΚΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.